2777
2789
عنوان

مرد های بچه ننه یا همون وابسته

89 بازدید | 15 پست

خانما اگه شوهرتون بچه ننه و خیلی وابسته به مادرشه

چه راهکاری میدید؟

چیکار کنیم؟

مردی که جز خانواده خودش هیچکسو نبینه

حتی زن خودشو به خاطر اونا محل نده؟

چطور درستش میکنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهکار ندارم ، ولی شما بگو به مردی که مادرش به رحمت خدا رفته و وابسته پدرش هست چی باید بگیم 🤦😁 بچه بابایی؟  امان از دست مردی که شعور رابطه و متاهلی و ....نداره ! کاش مثل اجناس  میشد برگشت کارخونه می‌زدیم 😅

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

درست نمیشه ولی سعی کن بیشترمحبتش کنی تامحبت مادرش زیادبه چشم نیاد البته یه راه دگه هست که مثل من راح ...

مادرشوهر من قبل ازدواج انگار اصلاً این بچه ش نیست

الان واسه هم فدایی شدن

راهکار ندارم ، ولی شما بگو به مردی که مادرش به رحمت خدا رفته و وابسته پدرش هست چی باید بگیم 🤦😁 بچه ...

واویلا

واست متاسفم عزیزم😞😞

اما ایشالله کار شما هم درست بشه

درسته من تو یه باتلاقی افتادم هر چقدر دست و پا میزنم بیشتر میرم پایین

اما کار شما یکم بهتره

واویلاواست متاسفم عزیزم😞😞اما ایشالله کار شما هم درست بشهدرسته من تو یه باتلاقی افتادم هر چقدر دست ...

عزیز دلی ، آدمیزاد خودشو با شرایط جفت و جور می‌کنه شاید سخت بگذره ولی میگذره  ، امیدوارم حداقل تو یک ساختمان باهاشون نباشید 🤦😅 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

برای شما زنده هستن میره برای ما فوت شدن البته پدرش تا رمانی که زنده بود غلام حلقه به گوشش بود یعنی پدرش میگفت بمیر میمرد الان هم که هر دو فوت شدن بعد ۲۴ سال از فوت مادرش و ۷ سال از فوت پدرش یک هفته در میان سر خاک . تازه عابر بانک برادراش هم هست ازش سو استفاده میکنن مدام .   

برای شما زنده هستن میره برای ما فوت شدن البته پدرش تا رمانی که زنده بود غلام حلقه به گوشش بود یعنی پ ...

الهی 

🥲🥲

همش فقط حرص میدن 

یکمی عقل خودشونو به کار نمیندازن

فکر ندارن

الهی 🥲🥲همش فقط حرص میدن یکمی عقل خودشونو به کار نمیندازنفکر ندارن

نه کی جرات داره بگه نرو سر مزار دیگه شروع میکنه من اگر نرم انرژی ندارم هفته ام شروع نمیشه من ۲تا سنگ قبر دارم و... . اگر بگم پول نده داداشای مفت خورت دعوامون میشه پول‌های بدون برگشت میده شوهر من بالا خونش داده اجاره منم سر به سر نمیکنم

نه کی جرات داره بگه نرو سر مزار دیگه شروع میکنه من اگر نرم انرژی ندارم هفته ام شروع نمیشه من ۲تا سنگ ...

ای خداا

این دیگه بدجوری شورشو دراورده

امیدوارم تو زندگیت به چیزی که دلت میخواد برسی 

عزیز دلم

❤️☹️😢

میتونی کاری کنی شوهرت یکم سر عقل بیاد

چمیدونم دعایی طلسمی چیزیش بکن

نه بابا دعا و طلسم یاد ندارم اگر داشتم روزگارم این نبود . ممنون از همدردیت

اگه میخوای من یه نفر میشناسم خیلی کاربلده

بیا پی وی

واست انجام بدیدم ببینیم چی میگه