2777
2789
عنوان

همه بچه ها ی نودی انقدر عجیب و بی ادبن عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترمن متولد ۹۳ هست دوست پسر و سقط نمیدونه چیه ما عقبیم یا اینا جلو هستن

اینکه یه نفر بیشتر از سنش بدونه و درگیر چیزایی باشه که مربوط به سنش نیست یه اختلال و مشکله

ندهم به جهان ذره ای از فکر تو را....

اینکه یه نفر بیشتر از سنش بدونه و درگیر چیزایی باشه که مربوط به سنش نیست یه اختلال و مشکله

اینکه بچه ها بچگی نکرده یهویی با سرعت زیاد پرت میشن تو بزرگسالی ، همه چیو میدونن اما چون مغزشون تکامل پیدا نکرده و تحربه ندارن سربزرگی میکنن و گنده گنده حرف میزنن در حالیکه چیزی بارشون نیست

خب این نسلzرو کی تربیت کرده؟🤦🏻‍♀️و آیا شما می تونین تعمیم بدین؟

وقتی شما میگی نسل zدر واقع داری تعمیم میدی خود به خود . 

بحث محیط هم از تربیت مهم تره میزان دسترسی و آگاهی نسل زد قابل مقایسه با نسل قبلیش نیست 

شما سوال هایی که دارید رو سرچ کنید کلی مطلب راجع بهش هست 

اینکه بچه ها بچگی نکرده یهویی با سرعت زیاد پرت میشن تو بزرگسالی ، همه چیو میدونن اما چون مغزشون تکام ...

دقیقا،میشه مصداق همون که میگن طرف ۱۵ سالشه ولی اندازه ۴۰ ساله میفهمه

اکثریت در مورد همه چیز میدونن ولی اینکه در مواجهه با هر اتفاقی چطور برخورد کنن رو نمیدونن 

ندهم به جهان ذره ای از فکر تو را....

نه عزیزم، پسرم کلاس اوله امروز رفتم مدرسه، از معلماش و معاون و مدیر همه گفتن پسرت عالیه ، اول از همه ...

تو مدرسه هر امتحانی چه استانی چه کشوری رتبه میاره در نتیجه تمام معلم ها و مدیر ازش تعریف میکنن و از خانوادش تقدیر و تمجید ! تو جلسه اولیا مربیان مامان ها از عمم خواسته بودن بگه چی کار میکنه که بچش انقدر آروم و مستقل و درسخونه   

قبل تر راجع بهش تاپیک زدم