2777
2789
من رفتم اتفاقا دوتا ویدیو ام هم وایرال شد داشتم کم کم موفق میشدم ول کردم بخاطر یه موضوعی

عزیزم من میخوام یه پیج یوتیوب برنم

با چه برنامه ای کلیپ ساختی؟ من نیاز به راهنمایی دارم میشه لطفا کمکم کنی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من میخوام یه پیج یوتیوب برنمبا چه برنامه ای کلیپ ساختی؟ من نیاز به راهنمایی دارم میشه لطفا کمک ...

منظورت از کلیپ ساختن چیه؟ برنامه ادیت؟ یا کلا ایده نداری

بزن باران که دین را دام کردند....🖤

بله برنامه کلیپ ساختن یا اگه برنامه انیمیشن ساختن هم اگه بلدین بگینایده دارم

اگه میخوای انیمیشن بسازی هوش مصنوعی زیاده جدیدا یه هوش مصنوعی گوگل داده که ۴ ماه میتونی رایگان ازش استفاده کنی تو گوگل سرچ کن رامون طالع دوتا ویدیو درباره هوش مصنوعی گوگل داره تو ویدیو های اخیرش هم هستن اونا رو ببین هم کار باهاش هم نحوه فعال سازیش رو توضیح داده برای ادیت هم میتونی از کپ کات استفاده کنی هم رو گوشی میتونی استفاده کنی هم لب تاب کار باهاشم راحته نسبت به سایر برنامه ها البته اینشات هم هست بد نیست 

چطوری حسابت رو وصل کردی؟که پول بزنه برات

من مانیتایز نشدم وسط کار ول کردم ولی اگه تو مانیتایز شدی شرکت های واسطه هستن که درامدت رو نقد میکنن بهت میدن

دوستان از هوش مصنوعی فقط برای ساخت تامنیل ویدئو استفاده کنید، بعد اگه می خواهید بازدید بالا بگیرید فقط بیشتر از شورت ویدیو استفاده کنید یعنی حد اقل چهار شورت ویدیو در یک روز به این شکل صبح، ظهر، عصر و شب آپلود کنید، کسانی که ایده می خوان بیشتر الان کانال های آشپزی ساب و بازدید بیشتری دارند