2777
2789
عنوان

خودمونیم خواهر نداشتن خیلی سخته

157 بازدید | 15 پست

خرید عروسی عقد نامزدی جهیزیه ...تنهایی

درد و دل و حال بد...شاید اغلب تنهایی

مهمون بیاد پذیرایی و کارا...تنهایی

خرید جنگیولی و این چرت و پرتا...تنهایی

توی عروسی...تنهاایی

حتی کسیو نداری بااهاش راجب زندگیت حرف بزنی بعد ها ک متاهل شدی...تنهایی

تازه ‌...کسی ام نیس ک همیشه مراقبت باشه و نگرانت باشه...تنهایی

بچت خاله نداره..ب دنیا بیاد بازم...تنهایی

اما هیچی خواهر نمیشه

آره واقعا واسه دختر خواهر خیلی لازمه

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که نه خواهر نه برادر

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

ندارم و سخت نیس عادت دارم خودم تنهایی تمام کارهام رو انجام بدم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من تک دخترم ولی اذیت نشدم وخزیدامو با مامانم بهترین دوست رفیقم و همسرم انجام دادم دوتا زن داداشم دار ...

من همیشه تنهایی میرم خرید پارک یا شهربازی 

دوست صمیمی هم ندارم که با اون برم 

خوشحالم ک 1 خواهر دارم

اصن از اولم دوس نداشتم برادر داشته باشم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

خیلی بده تازه حتی دوستیم نداریم ک جای خاهرو پر کنه

منم 💔

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....