2789
عنوان

رل زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 46 پست
نه به قرآن من تا به حال تو رابطه نبودم بلد نیستم😭

سر تا پاشو گل بگیر 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی پیام بدم برینم بهش یا ندم؟بگم من مثل دخترای دورت خراب نیستم؟

والا بگی هم بد نگفتی چون آدمی که اینجوریه مشخصه چخبره اطرافش

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بخدا من بودم ریسک نمیکردم هر ادمی نظر خودشو داره اما من ازون دختر جدید ها با افکار قدیمیمرابطه قبل ا ...

هزارررر آفرین بهت💝

برو ببین حقوق قانونیه یه دختر عقد کرده ی باکره با غیر باکره تا کجاها فرق داره اونوقت مثل من تا قبل از شب عروسی هم قدیمی میمونی 😆

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
هزارررر آفرین بهت💝برو ببین حقوق قانونیه یه دختر عقد کرده ی باکره با غیر باکره تا کجاها فرق داره اون ...

🙂‍↔️💕😂

من تو نامزدی هم فک نکنم قبول کنم😂😐😐

دوتا کاربری دارم😎turk💞
🙂‍↔️💕😂من تو نامزدی هم فک نکنم قبول کنم😂😐😐

واقعا دختر با شعور و فرهنگ و عالی و از همه نظر عاقلی هستی شما 

مرسی که مارو که هیچی نمی‌دونیم رو هم آگاه می‌کنی❤️

واقعا دختر با شعور و فرهنگ و عالی و از همه نظر عاقلی هستی شما مرسی که مارو که هیچی نمی‌دونیم رو هم آ ...

نه جانم خود شما شعور و شخصیت داشتی که با حرف من که نمیشناسی رو قبول کردی

قربونت شم❤️

خوب هر کی یه عقایدی داره و شخصیت من با اینه از یه خانواده به شدت بازی هستم و هستیم

اما قوانین و تعصبات خودشونو دارن و این خط قرمزه برامون

مثلا با اینکه به دختر شاد و شیطونیم زمین زمان و بهم میدوزم اما به دایی هام بگن مریم و با پسر دیدیم باور نمیکنن😂😂

میدونن سگ اخلاق تر از این هام

خود شمام معلومه از یه خانواده با فرهنگی هستی گلم 

دوتا کاربری دارم😎turk💞
نه جانم خود شما شعور و شخصیت داشتی که با حرف من که نمیشناسی رو قبول کردیقربونت شم❤️خوب هر کی یه عقای ...

قربون شما برم خیلی لطف داری❤️

شدیداً با عقیده ات موافقم و واقعا افتخار میکنم که همچین دخترای نجیب و با فرهنگی مثل شما تو جامعه ما هستن و قطعا برای آیندگان هم خیلی تاثیر مثبت و خوبی دارن دقیقا مثل خودت 

ممنونم ازت❤️