2777
2789
عنوان

ولی من حیف بودم

205 بازدید | 26 پست

خواهش میکنم بخونین اگه میتونین باهام حرف بزنین 

کاش تو این خانواده به دنیا نمیومدم کاش اصلا به دنیا نمیومدم

بابام (حیف اسم بابا) تو چشمم نگا میکنه میگه خفت میکنم گور بابای کسی که نکنه 

به همه چی ایراد در میاره سر همه چی دعوا میکنه من 17 ساله چرا باید دستام در حدی بلرزه که نتونم یه کتاب دستم نگه دارم

چرا باید برگرده بگه بچه خره هر چی خرجش کنی خره حالیش نمیشه 

یه چیزی میزارم دهنم ناراحت میشه وقتی میرم سر سفره با حرص نگام میکنه واقعا حق من این نبود اینقدر زجر بکشم حق من این نبود اینقدر تحقیر بشم نمیدونم کجا برم نمیدونم چیکار کنم نمیدونم چطور کنار بیام دنیا رو سرم خراب شده تا سال قبل معدلم از 19 پایین نمیومد الان چی؟

شدم یه آدم عقده ای شدم یه آدمی ک از همه چیز بدش میاد کاش خدا یه نظری به حالم کنه 

همه واقعا خوشحال میشن از اینکه بچشون شب بیدار بمونه درس بخونه ولی خانواده من میگن بیدار میمونی پول برقش میدونی چقده؟تو که تهش هیچی نمیشی چرا ضرر میزنی به خودمون 

میگن چرا نمیمیری چرا باید زنده باشی 

کاش میتونستم یه جوری تمومش کنم زندگیو از همه چی خستم بخدا دیگه نمیتونم خستم از اینکه همه جام کبوده خستم از اینکه جای زخمام هنوزم مونده خستم از همه چی خستم از اینکه میام دو خط درس بخونم دعوا میشه خستم از اینکه اعصاب روانم دیگه یاری نمیکنه هیچکسو ندارم باهاش درد و دل کنم🙂

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

الهی عزیزم ، تقریباً همسن هستیم ، دووم بیار کنکور بده دانشگاه ایشالله یه شهر دیگه قبول میشی از خونه خلاص میشی

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی عزیزم ، تقریباً همسن هستیم ، دووم بیار کنکور بده دانشگاه ایشالله یه شهر دیگه قبول میشی از خونه ...

نمیتونم درس بخونم بخدا مخم نمیکشه میام دو خط درس بخونم میبینم خیره شدم به دیوار چشام پر اشکه 

الهی من قربونت بشم عزیزم ببین بعضی وقتا شرایط خانوادگی جوریه که اصلا نمیتونیش تغییر بدی باید طبق اون شرایط زندگی کنی شاید دوس نداشته باشی اینو بگم ولی اگه خاستگار داری یا کسیو دوس داری سعی کن ازدواج کنی واسه ارامش خودتم که شده نمیدونم😕

عزیز دلم، فقط یک سال دیگه مونده. دانشگاه شهر دیگه قبول شو ازشون دور بشی. تا اون موقع دووم بیار

میترسم نتونم قبول بشم از همه چیز میترسم

نمیتونم درس بخونم بخدا مخم نمیکشه میام دو خط درس بخونم میبینم خیره شدم به دیوار چشام پر اشکه

درکت میکنم ، من خانواده خوبی دارم اما بازم از زندگی خیلی خسته ام خیلی ، ولی باید دووم بیاری ، باید قوی باشی ، که دوروز دیگه نگی اگه یه خورده قوی تر بودم چی میشد

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

قربونت برم عزیزم ، قوی باش و ادامه بده ولی نگفتی چرا اینطوری باهات بدخورد میکنن؟؟؟؟

خدا نکنه بخدا تا همین پارسال وانمود میکردم قویم دیگه نمیتونم 

خانوادم از روز اولی که مامانم رفته سونوگرافی از من بدشون میاد پسر دوستن البته بابام اصلا معنی محبتو نمیدونه نمیدونه خانواده ینی چی نمیدونه چطور باید رفتار کنه فقط بلده همه رو با زبونش نیش بزنه

درکت میکنم ، من خانواده خوبی دارم اما بازم از زندگی خیلی خسته ام خیلی ، ولی باید دووم بیاری ، باید ق ...

نمیتونم بخدا دیگه نمیتونم طاقت ندارم یه هفتس دارم از سردرد میمیرم سر همه چیز مسخرم میکنن حتی سر درس خوندنم

خدا نکنه بخدا تا همین پارسال وانمود میکردم قویم دیگه نمیتونم خانوادم از روز اولی که مامانم رفته سونو ...

ناراحت نباش عزیزم 

تقصیر تو نیست که پدر مادرت اینطورین 

یه سال دیگه مونده 

سعی کن خونه نباشی 

برو کتابخونه درس بخون

دانشگاتو یه شهر دیگه بزن ، برو همونجا واسه خودت یه کار کوچولو داشته باش و زندگیت رو ادامه بده 

فردا پس فردا بهت قول میدم اگه پدر مادرت یه چیزشون بشه داداشت یه لیوان آب نمیده دستشون 

بازم تو میمونی 

ولی اونموقع دیگه تو نیستی 

و اینطوری قدرت رو میدونن

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
نمیتونم بخدا دیگه نمیتونم طاقت ندارم یه هفتس دارم از سردرد میمیرم سر همه چیز مسخرم میکنن حتی سر درس ...

چون خودشون مسخرن این ناراحتی داره؟ ول کن بابا اصلا فرض کن وجود ندارن ، بی محلی کن

ناراحت نباش عزیزم تقصیر تو نیست که پدر مادرت اینطورین یه سال دیگه مونده سعی کن خونه نباشی برو کتابخو ...

کلاس دهمم 2 سال مونده 

از خونه نمیتونم برم بیرون مدرسه رم خودشون میبرن میارن 

خیلی دلم میخواد دور باشم حتی مادر بزرگ اینام ندارم برم یه چند روزی دور باشم 

حالم داره از خودم و زندگیم بهم میخوره نمیدونم دارم چیکار میکنم نمیدونم میخوام کجا برم