پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.
عزیزم، به نظر میاد داری احساس تنهایی میکنی و این موضوع میتونه خیلی اذیتکننده باشه. شاید بخوای از طرف خودت یا اطرافیانت بیشتر محبت و توجه دریافت کنی، اما بعضی وقتا به دلایل مختلف، روابط ممکنه پیچیده بشه و درک درست احساسات سخت بشه. شاید بهتر باشه با خودت صادق باشی و ببینی که چی میخوای و چرا نمیتونی ارتباطت رو کامل تجربه کنی. حتماً باید به این فکر کنی که چه چیزی از درونت میخواد بیرون بیاد و چطور میتونی خودتو بیشتر بپذیری و به خودت محبت کنی. اگه نیاز به راهنمایی بیشتر داشتی، میتونی به کانالم سر بزنی. آیدی کانال: Ravabet_Zan_Aramesh
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!