2777
2789
عنوان

ب این خفنی چرا ب من پیشنهاد داده

343 بازدید | 12 پست

من دانشگاه ی شهر معمولی پزشکی میخونم اون دندون تهران میخونه جفتمونم ورزشکاریم میگ واقن واسم عجیبه ک اینهمه ورزش دوس‌دازی ظاهری من ۸/۵ از ده اون ۷/۵ ولی خب اینده خیلی خفنی داره دیگ چون رتبش عالی بوده مستقیم میره تخصص و‌طرح نمیره و استاد دانشگاهم میتونه بشه راحت کلن راحته براش همه چی

فقط هم شهری ایم اصلا هم هول نیست واقعا خوبه

ولی راستش هول شدم من خیلی راحت پسرا رو ایگنور میکنم ولی ذلم نخاست ب این نه بگم و تحویلش نگیرم نکنه فک کنه من با همه خوب رفتار میکنم

چیکار کنم ک هم نشون بده اوکیم هم بفمه فقط با اون اینحوریم من ۲۲ سالمه اون ۲۳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی‌ اون از همون دانشگاه تهران هم میتونه انتخاب کنه

حالا مواظب باش دنبال سواستفاده نباشه 

انشاالله که خیر هست 

من خوشم میاد پزشک میره دنبال پزشک 

از ازدواج با پرستار و ماما و معلم و اینا خوشم نمیاد 

ی بنده خدا دیپلم تو فامیلمونه یه پزشک سه رقمی واسش رفته حالا خدا رو هم بنده نیست اونوقت تو اینجور خود زنی می‌کنی 😂😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
حالا مواظب باش دنبال سواستفاده نباشه انشاالله که خیر هست من خوشم میاد پزشک میره دنبال پزشک از ازدواج ...

اره پزشک با پزشک خوبه واقعا 

جور دیگ ای همو درک نمیکنن 

بغد مثلا اون معلمه فک میکنه چقددد خوب بوده ک دکتر اومده یاهاش دیگ همون دکتره رم تحویل نمیگیره

دیدم بخدا

اره پزشک با پزشک خوبه واقعا جور دیگ ای همو درک نمیکنن بغد مثلا اون معلمه فک میکنه چقددد خوب بوده ک د ...

اره من اینجا میبینم چطور باد میندازن تو غب غب حرص میخورم

همشم میگن ما خواستگار جراح داشتیم و...

والا اینجا دیده بودم که طرف با پرستار ازدواج کرده بود که زنه بره کار کنه و اقا هم تخصص بخونه و زنه خرج اجاره و زندگی رو بده 

بعدم معمولا اینطور مردا یه پول و پله بهم بزنن زیر سرشون بلند میشه میگن زنمون باید خوشگل باشه یا تحصیلات بالا داشته باشه