2821
2789
عنوان

روتین پوستی

86 بازدید | 16 پست

من تابحال از چیزی استفاده نکردم،اینقدر که شنیدم همه روتین پوستی دارن منم رفتم یه آبرسان آدرا و یه کرم مرطوب کننده خریدم.اگه میشه بگید روتین پوستی چی استفاده میکنید .و چطوری استفاده میکنید

اول با فوم شستشو میشوزم بعد ابرسان بعد ضد افتاب بعد اگر جایی دعوت باشم فقط پنکک عصر فوم شستشو بعد کرم عصر و  شب لایه بردار و کرم دور چشم 🙃🙃

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوع پوستتون چیه؟ 

من پوستم خشکه 

شوینده _ تونر _ ابرسان_ مرطوب کننده _ ضد افتاب استفاده میکنم

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

خیلی خیلی زیاد هم هر روز نباید چیزی میز بزنی بهش وگرنه حساس میشه

من هفته ای یکبار بابونه میزنم زیر چشمم برا سیاهی و ماسک صورت

حدود دو هفته ای یکبار هم لایه بردار

بیشتر بزنم جوش‌ میزنم

فقط ضدآفتاب شوینده و مرطوب کننده مهمه وارد این بازی کثیف تبلیغات نشو وگرنه بعد چقدر هزینه میفهمی بیشترش تبلیغه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

شویند منظور چیه مگه با مایع دستشویی فرق داره

اره عزیزم فرق میکنه 

هم به صورت فوم هست 

هم ژل 

مخصوص پوست صورته 

برای انواع پوست دارن 

خشک ، چرب ، نرمال ….

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

تونر چیه

برای تنظیم ph پوست ، کنترل چربی ، ابرسانی هستش  

البته انواع مختلفی داره بعضی هاشون لایه برداری هم انجام میدن