2777
2789
عنوان

یکی از دوستام فحش ناموس میده

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا همین هم نیست ی بار دیگه هم گفته بود خار... که من متوجه نشده بودم

بزن لهش کن بابا

چه پر رو 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

قطع ارتباط و راحت شو

دقیقا باید همین کارو کنم چون منم با دوستی با همچین آدمی سطحم اندازه اون پایین میاد و البته که تلافی میکنم سرش این چرت و پرت هایی که گفته رو و بعد قطع ارتباط

دقیقا باید همین کارو کنم چون منم با دوستی با همچین آدمی سطحم اندازه اون پایین میاد و البته که تلافی ...

نه تلافی هم نکن. جواب ابله خاموشی است. حتی اگه جواب بدی یا درگیر میشی که خطرناکه یا در حد اون خودت رو پایین میاری. ببخش فراموش کن و قطع ارتباط کن

نه تلافی هم نکن. جواب ابله خاموشی است. حتی اگه جواب بدی یا درگیر میشی که خطرناکه یا در حد اون خودت ر ...

به خودم چیزی می‌گفت شاید میبخشیدم ولی من روی خانواده خیلی حساسم پس نمیتونم ببخشم اونم آخرش میوفته به دست و پام که قهر نکنم خودش هم حرف نزنه بقیه رو می‌فرسته که بیان باهام حرف بزنن ولی من که آخر کارمو میکنم

به خودم چیزی می‌گفت شاید میبخشیدم ولی من روی خانواده خیلی حساسم پس نمیتونم ببخشم اونم آخرش میوفته به ...

انقدر اتو ازش دارم که میتونم بدم مامانش تا زنده تیکه تیکش کنه و خوشبختانه اون هیچ اتویی ازم نداره

به خودم چیزی می‌گفت شاید میبخشیدم ولی من روی خانواده خیلی حساسم پس نمیتونم ببخشم اونم آخرش میوفته به ...

اگه به جای افتادن به دست و پات دو تا فحش بدتر داد درگیرشدن زدی هولش دادی یه چیزیش شد چی. شوهرمن سر همین قضیه به اندازه یه پراید دیه داد . اسمش هم بد در رفت. کم مونده بود براش پرونده هم بشه. بعد فکر کن شوهر من تحصیلکرده مودب . اون آقا هم دکتر. سر صف با هم حرفشون می شه. اون فحش ناموس میده. این عصبانی میشه یهو هولش میده. خورد زمین دماغش شکست. حالا خوبه سرش جایی نخورد. بعد هم شوهر من بازداشت شد مجبور شدم سند بزارم بعد هم حکم اومد محکوم شد و دیه داد. فکر کن چه بده.