@niniyar تاپیک من چه چیز بدی داشت که تعطیلش کردین😐
بده از علاقه به کشورمون حرف میزنیم؟ ضمنا من گفتم پستارو جواب بدم قفلش میکنم لطفا برش گردونین من میخوام این تاپیک بمونه
هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ایوطن خون تو از اروند می آید مگر؟از بس که خواب ماندیم خورشید جان به لب شد شب رفت و باز شب شد...تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
@niniyar از اولم خواستم قفلش کنم سایت خراب بود همین الان اینم قفل نمیشه
تاپیک تون هیچ مشکلی نداشت ولی بحث شده بود دوباره بزنید و قفل کنید از اول
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبهدوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
اگه کسی گزارش زده اون باید تعلیق میشده چون گزارش بی دلیل بوده
هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ایوطن خون تو از اروند می آید مگر؟از بس که خواب ماندیم خورشید جان به لب شد شب رفت و باز شب شد...تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند تا اعلان داشتم، اومدم دیدم ترکیده، واقعا حیف بود تاپیکتون
بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻
چشم قفل میکنم شما برگردونین لطفا❤
چند تا اعلان داشتم، اومدم دیدم ترکیده، واقعا حیف بود تاپیکتون
نی نی یار گفت برمیگردونه
اعلان ها من بودم تازه داشتم جواب میدادم
نی نی یار گفت برمیگردونهاعلان ها من بودم تازه داشتم جواب میدادم
متاسفانه تو این مدل تاپیکا، کسایی که قلبا خوشحالن که یه بهانه افتاده دستشون ایرانو بکوبن ولی تظاهر به ناراحتی میکنن، بحث هارو به حاشیه میکشن.
بزنین قفل کنین
بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻
من برای پستای قشنگی که داشت میخوام برگرده از اول بزنم اون پستا برنمیگرده که
خوااااااااااهش میکنم برگردونین تاپیک منو🥺
میشه تاپیک این طفلی رو برگردونین فقط پستای یه سری خدا زده که باعث بحث شدن رو حذف کنید؟
حیف اون تاپیک که پر از حس وطن دوستی نیست حذف شه؟
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤