2777
2789
عنوان

تهرانپارس

408 بازدید | 52 پست

سلام دوستان میخوام خونه اجاره کنم پولم به یه خونه رسیده تهرانپارس فلکه سوم سمت چهار راه مظفری خواستم ببینم برای خونه امنیت داره ظاهراً خیلی محله سر زنده بود و آباد..

بد نیست ولی کلا سمت شرق هم شلوغه هم مردمش به نسبت غرب لولشون پایینتره

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال نمیتونم سمت غرب برم پولم نمی‌رسه.. من الان فقط از لحاظ امنیت میگم چون میرم سر کار پسرمو تابستان خونه میزارم

شرق داریم تا شرق

خیلی برام سخت بود اون خانم گفتن لول شرق پایینه، بیست سال پیش محله های غربی بیابون بودن، الان اونجا شلوغ شده

محله های شرق مثل تهرانپارس و نارمک و پیروزی قدمتشون خیلی زیاده(جای بد هم وجود داره)

من خودم منطقه یک زندگی میکنم اما خیلی برام سخته کسی که از اصل تهران خبر نداره شرق و غرب کنه

تهرانپارس برو سمت فلکه اول

امسال نمیتونم سمت غرب برم پولم نمی‌رسه.. من الان فقط از لحاظ امنیت میگم چون میرم سر کار پسرمو تابستا ...

نه از نظر امنیت اوکیه نگران نباش

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

لول مردم شرق تهرانو شما تعیین میکنی؟

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است از لحن نوشتارت مشخصه ریپ بزن تا خسته شی من تایمم رو برای هر موجودی نمیذارم موید باشید

شما شرق هستید راضی هستید؟

من تهرانپارس نیستم ولی تهرانپارس منطقه خوبیه،مسلما بین محلاتش نسبت به فرهنگ آدما تفاوت وجود داره ولی اینجایی که شما گفتی منطقه متوسط و خوبیه،من خودم تهران نو هستم سمت امامت و نیروی هوایی

بلندترین فریاد من سکوت من است...
من تهرانپارس نیستم ولی تهرانپارس منطقه خوبیه،مسلما بین محلاتش نسبت به فرهنگ آدما تفاوت وجود داره ولی ...

من چون تابستون پسرم خونه میمونه میترسم یه دفعه دزد و اینا نداشته باشه دوستان خواهش میکنم کمک کنید دربش هم ضد سرقت نیست اما من برم سر کار قفلش میکنم

اینکه هیچوقت بچه های شرق درباره ی غرب اینو نمیگن خودش مشخص میکنه لول کدوم وری ها بالاتره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است از لحن نوشتارت مشخصه ریپ بزن تا خسته شی من تایمم رو برای هر موج ...

من فقط از شما سوال پرسیدم،تا دلتم بخواد غرب و‌ شرق تهران فامیل دارم،ولی اگر شما غرب تهرانی که نمونه بدی برای نشون دادن لول غرب تهران هستی چون کاملا فرهنگشون رو زیر سوال بردی

بلندترین فریاد من سکوت من است...