2777
2789
عنوان

قانون جذب

54 بازدید | 10 پست

واقعا راسته ک میگن با فکر کردن ب چیزی یا نوشتنش یا کارای دیگ هرچی ک بخوای میتونی جذب کنی کسایی هستند ک نتیجه گرفته باشن

لبخند بزن به همه نزار بفهمن چه جهنمی تو سرت هست💥

من قبولش دارم

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت انجام دادی

ناامیدت نکنم عزیزم البته شایدم من بلدنبوودم روشش رو از شهریور هی انرژی مثبت فرستادم برا جذب شوهرم توشرکت ک خیلیا جذب شده بودن خلاصه شرکت دچار مشکل شد و نگرفت نیرو تاااا برج ۱۱بعدم ی ماه کارکردن و بیرونشون کردن🥺 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
ناامیدت نکنم عزیزم البته شایدم من بلدنبوودم روشش رو از شهریور هی انرژی مثبت فرستادم برا جذب شوهرم تو ...

ای خدا خیلی ناراحت شدم انشالله خدا ی شغل بهتر نصیب شوهرت کنه

ای خدا خیلی ناراحت شدم انشالله خدا ی شغل بهتر نصیب شوهرت کنه

قربونت برم فعلا خدا مارو یاد نمیکنه بنده ها دیگه شو داره

قربونت برم فعلا خدا مارو یاد نمیکنه بنده ها دیگه شو داره

ن نگو اینجوری خدا قهرش میگیره منم قانونو برا ازدواجم میخام تو خونه خیلی اذیتم

ن نگو اینجوری خدا قهرش میگیره منم قانونو برا ازدواجم میخام تو خونه خیلی اذیتم

انشالا ی ازدواج خوب داشته باشی خیلی مراقب باش از چاله نیفتی توچاه من ک این اشتباه و کردم شماها حواستون باشه 

انشالا ی ازدواج خوب داشته باشی خیلی مراقب باش از چاله نیفتی توچاه من ک این اشتباه و کردم شماها حواست ...

اره دقیقا بهش فکر میکنم خدا کمک تو هم بکنه گلم