2777
2789
عنوان

به شوهرم حرف خیلی بدی زدم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 70 پست

چه حرفی زدی،وای از روزی که حرمتا از بین بره،من بودم ازخونه مینداختمت بیرون

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفو اگ من ب شوهرم میزدم قطعا فردا تشیع جنازم بود...😂

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

متاسفم واقعن:/

یعنی چی لوس شده؟؟

درک میکنم ادم دلش لباس و وسیله میخواد ولی تو این اوضاع اقتصادی بدبخت چیکار کنه؟؟

بخدا دو روز پیش من رفتم سرکار ساختمونی خدا به سر شاهده تا الان خستگیم در نرفته استخونام تیر می‌کشه بیچاره مردامون که بعد اون همه جون کندن سر یه شلوار اینطوری شیلینگ میگیریم سر تا پا هیکلشون!

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

آخی چقدر نازین..  بی پولی الان طبیعیه با این شرایط ، قدر همو بدونین ، بدو برو براش یه کیک خوشمزه درست کن باهم جشن بگیرین 

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

نه عزیزم اون لوس نیست

شما خیلی نادونی کردی و به شدت حرف بدی زدی.

بیچاره رو از بیخ ویران کردی

زن و مرد باید تو خوشی و ناخوشی و دارایی و نداری باهم باشن.

دلش رو بدست بیار و معدرت خواهی کن

خیلی صبوره طفلک هیچی نگفته بهت

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

حرف خوبی نزدی

واقعا اگه شوهرت باهات خوب حرف میزنه و ارزش بهت میده مغزتو خر خورده باهاش بد رفتاری میکنی

بعدم خب پول نداره دیگه بره دزدی کنه؟ چرا درکش نمیکنی

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲