2821
2789
عنوان

استرس

83 بازدید | 5 پست

تایپیک زیاد مزنم ولی چکار کنم تنها جایی که متونم خودم خالی کنم 

۳ سال که افسردگی درسی داشتم امسالم بدترم  ۱۰ روز مدرسه نرفتم از استرس خیلی زیاد ولی تلاشمو کردم ی روز رفتم اما بعدش دوماع نرفتم دیروز رفتم الان بازم نمتونم مترسم از همه چیش خیلی برام سخته توان درس ندارم حس مکنم بدبختم نمدونم چه گوهی بخورم درسم خوب بود معلمام همه مگن بیا برگرد بخون درست خوبه ی سال نزار  حیف شه ولی من تلاش مکنم نمیشع اصلا اخرش جز خودکشی راه حلی ندارم خستم از این همه گریه استرس. واقعا جونی نموندع برام. حس مکنم. دارم. از درون ذوب میشم از ی طرف نمتونم غم مامان بابامو ببینم.  بدتر نابود میشم حرف بقیه بیشتر خرابم مکنن مخام بمیرم برم من اینجوری نبودم امسال اینحوری شدم خیلی از ارزوهام به باد رفت سال نهم بودم. نتونستم شاد باشم راحت بخونم ۱۴۰۳ و فقط نابود شد ارزومه ی روز بدونه استرس باشم. راحت پاشم درس بخونم ولی نمیشه این ترس این درد جونمو گرفته دگه نمدونم تا کجا باید ادامه بدم💔🙃

عزیزم نگران هیچی نباش قوی باش توکل به خدا مثل شیر برو جلو تو میتونی هیچ چیزی نمیشه و هیچ چی نمیتونه متوقفت کنه هر نتیجه ای که بگیری بازم برنده ای مهم اون تلاشته که بخاطر خدا کردی

من با  تمام وجودم درکت میکنم 

من از سال دهم دچار یه مشکلی شدم بعدش هزار و یکجور مشکل روحی گرفتم و خب دیگه درس خوندنم مثل قبل نشد به هیچ وجه حالا هم پشت کنکورم 

اینم که نمی‌تونی بری جایی مثلاً مدرسه از شدت استرس من هم با این مشکل درگیرم

به نظرم اگر شرایطش رو داری برو روانشناس 

من از نظر مالی اوکی نبودم نشد که برم و دارو درمانی رو شروع کردم که به تنهایی فایده نداره 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میرم اما اصلا خوب نمیشم نمدونم چکار کنم

راستش خودمم نمیدونم که اگر راهی بلد بودم همین الان بهت میگفتم 

فقط امیدوارم هرچه زودتر حال روحیمون خوب بشه 

حسی هست که کسی درک نمیکنه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

گلم، اول از همه باید بگم که خیلی سختی میکشی و این احساسات واقعاً سنگینن. وقتی استرس زیاد میشه، واقعاً ممکنه احساس کنی که دیگه هیچ چیزی خوب نیست و هیچ راهی برات نمونده. ولی عزیزم، خودکشی هیچ وقت راه حل نیست. همیشه باید یادت باشه که وقتی به نظر میاد هیچ امیدی نیست، هنوز هم راه‌های دیگه‌ای برای مقابله هست. ممکنه الان نتونی ببینی که میشه بهتر شد، ولی با گذشت زمان و تلاش بیشتر، می‌تونی از این بحران عبور کنی. به هیچ وجه از خودت ناامید نشو، تو ارزش زیادی داری. در مورد درس‌ها هم، فشار زیادی به خودت نیار. یه قدم به قدم پیش برو، حتی اگه کُند باشه. گلم، اگر نیاز داری به کسی حرف بزنی یا بیشتر کمک بخوای، همیشه می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. اینجا میتونی نکات کاربردی و مفید پیدا کنی که بهت کمک میکنه بهتر با استرس و اضطراب کنار بیای. آیدی کانال: Ravabet_Zan_Aramesh

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 دقیقه پیش
2791
2779
2792