سلام دوستان من عفونت دارم دکتر واسم ده تا دونه کپسول بوریک اسید واژینال نوشته ،6تا دونشو هر شب استفاده کردم تا اینک دیشب ی لکه خون دیدم ولی لکه خونش انگار ی لکه صورتی رنگ بین مخاط بی رنگ بود دگ ندیدم تا الان باز لکه صورتی بین مخاط بی رنگ بود، و اینک باردار هم نیستم ،ممکنه از این کپسول باشه ؟ تست پاپ اسمیرم دادم و نگفتن زخم دهانه رحمو ایناس،فقط التهاب بود ،در ضمن قرص دوفامد مصرف میکنم برای پریودی الانم تو دوره ی مصرفشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دکتر واسم ی پماد داخلی نوشته اسمش باریچ ،من قبلا ترشحات سبز رنگ داشتم دگ ندارم ، دو شب در میون ب اندازه دو بند انگشت استفاده میکنم، ازش پرسیدم ضرر نداره طولانی مدت گفت ن گیاهیه و مث شوینده صورت ک برا صورتت استفاده میکنی اینم ضرر نداره برای شست و شوی داخل هست ک عفونت برنگرده .راضیم در کل