2777
2789
عنوان

امکان داره سونونشون نده

66 بازدید | 8 پست

دخترخاله ام ده روزپیش رفته بوددکترببینه چراپریودنمیشه گفته بودتوسونوهیچی نیست آمپول نوشته بودپریودبشه بی بی چکم منفی بودامروزدیدهنوزخبری ازپریودنیست رفت آزمایش دادمثبت بود

به نظرتون مگه میشه سونونشون نده 

بعضی مواقع اره

حتی سی تی اسکن با اون همه تشکیلات وابزار خطا داره

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رفتم سونو تخمدان وشکم دادم گفت یه کیست ریز داری نگو بچه بوده نفهمیده بعدچندروز پریودم عقب افتاد تست زدم مثبت شد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سونو هفته های اول نشون نمیده ک !!!دکتره عجب احمقی بودهیعنی نفرستاده اینو یه ازمایش بارداری بده؟؟؟؟

نه گفته بی بی چک منفیه اونم قبول کرده گفته پس باردارنیستی

۳روزازپریودش گذشته بود

نه گفته بی بی چک منفیه اونم قبول کرده گفته پس باردارنیستی۳روزازپریودش گذشته بود

دکترش خیلییی حماقت کرده

خداروشکر چیزیش نشده

اولا به یه بیبی چک اعتماد کرده

اونم یه پزشک

بعدم ازمایش نفرستاده

بعد سر ۳ روز اخه امپول میدن !!

میفرستن خونه میگن وایستا اگر تکرار شد این نامرتبی و پریود نشدنه بیا

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥