2777
2789
عنوان

وقت ازدواجمه

148 بازدید | 13 پست

تو مجازی خیلی در خواست دارم 

قبلنا فکر نمیکردم انقد آدم تو مجازی ازم خوششون بیاد 

تو دنیای واقعی هیچکسی سمتم نمیاد نمیدونم چرا 

ولی مسئله اینه ک به آدمای مجازی نمیشه اعتماد کرد 

بیشترشون دنبال رابطن

آدمایی که دنبال رابطه هدفدار باشن زیاد نیستن

نمیدونم اصن چیکار کنم ۲۸ سالم شده دوستام همه ازدواج کردن بچه دارن ولی من هیچکسی برام جور نمیشه

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که اهل زن و زندگیه رو باهاش اوکی شو تا فهمیدی قصدش

غیره اینه سریع از بازی بکش بیرون 

و البته بهتم بگم اصلا نشون نده خیلی برات مهمه حتما بیان 

بگیرینت چون الکی میگن آره بابا قصدم ازدواجه بعد میبینه

عه زر زده 

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

چی هست؟

تیپ شخصیتی که ادم باهاش به دنیا میاد 

من خودم جدیدا خیلی راجع بهش خوندم ،ناخودآگاه خیلی تو روابط اثر داره ،اثر مستقیم 

خیلیا دیدی واقعا زیبان ولی قرار میذارن جلسه اول و دوم اوکیه ولی سوم درکار نیست ،چون مثلا تیپ آتنان

میشه بیشتر توضیح بدی لطفا

یونگ اومد گفت 

همه انسان ها تو چند دسته هستن برای زنان و مردان 

هر تایپ هم ویژگی های خودشو داره

مثلا آتنا الهه خرد و عقله 

زنای باهوش و مستقل ،اینا همیشه به مدارج بالا میرسن اگر هم نرسن تو هر سطحی که به نسبت اطرافیان عاقل و باهوشن 

حالا اتفاقی که میوفته اینه ،وقتی ادما ارتبط میگیرن اکثر برداشتون از طرف طبق ناخودآگاهه و حسیه ،اتنا وایب زن قدرتمند داره ،خیلی اوقات اینا با مرد قدرتمند نمیتونن باشن ،چون رابطشون عین گِی ها میشه ،مرد حس میکنه با مرده

پس متاسفانه با اینکه زیبا و باهوشن ولی خیلیاشون مجبور میشن با مردای ضعیف وارد رابطه بشن،چون اون مرد ضعیف دنبال اثبات هوش یا قدرت که نیست،ولی آتنا از جهت همیشه حس سرخوردگی داره

چه قدر توضیحاتت قشنگهمیتونی باز بیشتر بگی درباره بقیه تیپ ها

بقیه تیپ ها مثلا ارتمیس ها که میشن فمنیست های امروز

یا پرسفون میشه دختر ناز و گوگولی وابسته به مادر و خانواده 

هستیا تیپ زن معنویه دنبال شوهر نیست فقط دنبال خودشه چه با نماز یا دعا ،مدیتیشن یوگا و چیزای این شکلی

دیمیتر هم زن مادره،خیلی غریزه مادریش فعاله و به شدت دلسوزه

اینو تو تلگرام سرچ کنی ،برات زن خواستنی آقاجانی رو میاره ،زن شناسی ۴ بخشه که میتونی همش گوش کنی خیلیم زیاد نیست و جالبه😁

mehrdadaghajaniii