2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی یا عاشقانع

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب از اول که نمیدونید شاید اینجوری بشه چی؟ تو این مدت حتی رفت امد داشتیم تهش چیشد ی، شب نشست گریع ک ...

دیگه باید مواظب ارتباطت با خانوادشم باشی

البته مشکل از شما نیست، دلیل مخالفتشون چی بود؟

ازدواج سنتی این نیس که ازدواج سنتی یعنی زیر نظر خانواده با طرف آشنا میشی ، رفت و آمد میکنی ، شناخت پ ...

همونم چرا یکی ندیده نشناخته بخواد ارتباط برقرار کنه

.She's somebody , not some body.  

ااکه خانواده ها مخالفت کنن اون دختره شکست میخوره

پسر یادختری ک همو بخوان از هم دست نمیکشن اینا همش حرفه این مخالف بود اون مخالف بود من از اول با کسی دوست نمیشدم ک همچین مدل خونواده ای داشته باشه یا خودش متکی ب تصمیم خونواده باشه من تو یه رابطه ۵ساله بودم ک خونوادش مخالف بودن برامنم همینطور ولی من راضیشون میکردم بغد۵سال بخاطر اختلاف بینمون جداشدیم 

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

همونم چرا یکی ندیده نشناخته بخواد ارتباط برقرار کنه

خب اون تایم رفت و آمد واسه شناخته دیگه 

این نیس که امشب خاستگاری فردا عقد 

باید قبلش شناخته به وجود بیاد بعد اوکی رو داد 

وگر نه بدون شناخت که خریت محضه 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

پسر یادختری ک همو بخوان از هم دست نمیکشن اینا همش حرفه این مخالف بود اون مخالف بود من از اول با کسی ...

از دوستت بعد ۵ سال جدا شدی؟؟ 

چقدر سخت

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

از دوستت بعد ۵ سال جدا شدی؟؟ چقدر سخت

اهوم اون رابطه کلا اشتباه بود اخه سنم کم بود از۱۵تا۲۰

۹ سال از جداییمون میگذره من خیلی زود فراموشش کردم عاشق شدم و ازدواج کردم ۴سال پیش اونم پارسال ازدواج کرد اما هیچوقت منو فراموش نکرده ب نزدیکاش گفت،وقتی داشت میرفت خونه زنش نامزدی از من گفت وگریه کرد ولی من نه چون اون ادم زندگی من نبود

پسر یادختری ک همو بخوان از هم دست نمیکشن اینا همش حرفه این مخالف بود اون مخالف بود من از اول با کسی ...

حالا پسره عاشق نبوده 

یا پسره داشته به نظر خانوادش احترام میزاشته 

شاید فکر میکرده واقعا طرف مناسب ازدواج  نیست عاقلانه فکر میکرده

حالا پسره عاشق نبوده یا پسره داشته به نظر خانوادش احترام میزاشته شاید فکر میکرده واقعا طرف مناسب ازد ...

ب هردلیلی اون رابطه اشتباه بوده

دیگه باید مواظب ارتباطت با خانوادشم باشیالبته مشکل از شما نیست، دلیل مخالفتشون چی بود؟

اختلاف سنی چون از من سنش خیلب بیشتز بود میکفت حداقل باید ۲۵ باشه و این بچس نمیفهمه ازدواج  چیع تازه فهمیدم که اره خانوادمم  اشتباه میکردن و الان وقت ازدواج من نبود ۱۸ سالمه

حداقل ۲۵ باید ازدواج کنم

ب هردلیلی اون رابطه اشتباه بوده

ولی  الان بعد ۴ ماه متوجه شدم خانواده اونا راست میگفتن و نا نباید باهم اشنا میشدیم بخاطر اختلاف سنی 

کاملا حرفشون درست بود من نباید دنبال ازدواج  میبودم

بستگی به طرف داره فقط این تفکر که هرکسی با دوستی ازدواج کرد پشیمون و هر کسی که سنتی ازدواج کرد خوشبخت یا برعکس که سنتی هرکسی ازدواج کنه خوشبخت نمیشه یا هرکسی با دوستی ازدواج کرد خوبه این نظرات کاملا اشتباه فقط به شخصیت طرف مقابلت بستگی داره 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️