2777
2789
عنوان

دیوار

90 بازدید | 12 پست

دوستان چه جوری جنس تو دیوار می‌دارید و می‌فروشید که سرتون کلاه نره برای دیدن حضوری جنس کجا قرار می‌ذارید که ببینه لطفا بگید من خیلی ساده هستم میترسم سرم کلاه بره 

اقایونم ک‌مزاحم میشن

اره خیلی مثلا ی بنده خدایی عکس دمپایی گذاشته بود بفروشم همش بهش پیام میدادن آدرس و شماره تلفن دیگه اعتماد سخت میشه منم می‌خوام وسیله بفروشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مواظب باشید خانومه نوشته بود لوستر خونشو گذاشته برای فروش یه آقایی میاد میگه خانومم تو ماشینه من اومدم ببرم شوهرشم نبوده دست و پای خانومه رو میبنده بهش ت.جاوز می‌کنه طلاهاشم میبره

برای حاجت دلم آمینی مهمونم کن🌱

خیلی مواظب باشید خانومه نوشته بود لوستر خونشو گذاشته برای فروش یه آقایی میاد میگه خانومم تو ماشینه م ...

وای.یا علی پس من چیکار کنم الان جنس رو کجا نشون مشتری بدم وسیله ها رو کجا بفروشم منم که ساده چیکار کنم سرم کلاه نره

وای.یا علی پس من چیکار کنم الان جنس رو کجا نشون مشتری بدم وسیله ها رو کجا بفروشم منم که ساده چیکار ک ...

بذارید برای فروش جنستون رو اگه مشتری خواست بیاد زمانی که همسرتون یا مرد دیگه ای خونه  باشه بگید بیان 

بذارید برای فروش جنستون رو اگه مشتری خواست بیاد زمانی که همسرتون یا مرد دیگه ای خونه باشه بگید بیان

اره پس تو خونه نشون بدم میگم الان این آدم هایی که پیام میدن وسیله گذاشته طرف بعد پیام میدن آدرس یا شماره میخوان کلاه بردار هستن دیگه ؟ من از کجا تشخیص بدم کی هست کی نیست

نه من هول میشم قاطی میکنم میشه بگی یکم

ببین هر چیزی که گذاشتی برای فروش عکسشم هست دیگه اگه کسی گفت بیام از نزدیک ببینم مخصوصا آقا قبول نکن آدرسم نده تا مطمئن نشدی البته اگه هم دیدی قصدشون جدیه فقط آقا برای خرید رو قبول نکن بگو باید خانوم هم باشه اون وقتی هم که خونه خودتون مرد هست بگو بیان 

ببین هر چیزی که گذاشتی برای فروش عکسشم هست دیگه اگه کسی گفت بیام از نزدیک ببینم مخصوصا آقا قبول نکن ...

مممرسی بابا آخه من چه بدونم کی مرد کی نیست ی نام هست اونم دخترونه می‌کنه دیگه از کجا میشه فهمید آنقدر اوضاع الان خرابه که

مممرسی بابا آخه من چه بدونم کی مرد کی نیست ی نام هست اونم دخترونه می‌کنه دیگه از کجا میشه فهمید آنقد ...

من تا حالا چیزی نفروختم چیزی که شنیدمو گفتم احتیاط کنید وگرنه این همه آدم دارن خرید و فروش میکنن هیچ اتفاقی هم نیفتاده

من تا حالا چیزی نفروختم چیزی که شنیدمو گفتم احتیاط کنید وگرنه این همه آدم دارن خرید و فروش میکنن هیچ ...

ممنون عزیزم چون گفتم که طرف جنس گذاشته بود همش ازش شماره و آدرس میخواستن ترسیدم منم