2777
2789
عنوان

هیکلم اسکینیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 159 پست
سلیقه شون یه زن ۹۰ کیلوییه یه سریا چقدر بعضیا بیتربیتن واسه همچین تایپکی حاشیه درست میکنن متاسفم واق ...

هر زنی زیبایی هایی داره .. ولی مهم تر از زیبایی هیکل شعور داشتنه که یسریا اینو ندارن متاسفانه

و اینکه متوجه یک چیزی که شدم اینکه اکثر کسایی ک هیت میدن همشون تو حسرت چیزین ک بهش هیت میدن 🤣

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

هر زنی زیبایی هایی داره .. ولی مهم تر از زیبایی هیکل شعور داشتنه که یسریا اینو ندارن متاسفانهو اینکه ...

اگه منظورت منم بزار روشنت کنم من تا دی پارسال اسکینی بودم با کمک مشاور تغذیه ام ب هیکل دلخواهم رسیدم..الان دقیقا باید حسرت چیو داشته باشم؟🤔

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چرا نسبت ب همه گارد داری به همه میپری؟ من داشتم خیلی دوستانه باهات صحبت میکردم بی ادب بی لیاقت.ب ...

الان پریدم بهت ؟ حتما به تراپیست مراجعه کن دچار اختلال خوددرگیری هستی متاسفانه

انقدری ارزشم پایین نیس ک بخوام طبق سلیقه زیر شکم نرای ایرانی بچینم خودمو

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

اگه منظورت منم بزار روشنت کنم من تا دی پارسال اسکینی بودم با کمک مشاور تغذیه ام ب هیکل دلخواهم رسیدم ...

چی میگی ؟ کی با تو حرف زد ؟ مث قاشق نشسته پریدی وسط بعد به خودتم میگیری ؟ میگن فحشو ک بندازی صاحبش برمیداره ..

الان پریدم بهت ؟ حتما به تراپیست مراجعه کن دچار اختلال خوددرگیری هستی متاسفانهانقدری ارزشم پایین نیس ...

یه نگاه ب پستات بندازی میفهمی خوددرگیر واقعی کیه😂

برو یه لیوان اب بخور نفس عمیق بکش حرص نخور.

وقتی جنبه تبادل نظر نداری کامنت نزار ک جوش جوشی نشی.

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

چی میگی ؟ کی با تو حرف زد ؟ مث قاشق نشسته پریدی وسط بعد به خودتم میگیری ؟ میگن فحشو ک بندازی صاحبش ب ...

خیلیییی بچه ای دلم میسوزه برات😀

خدا ب دلت ارامش بده اوکی هیکل اسکینی خوبه..

کاش ب جای هیکلت اخلاقتو درست میگردی

ریپلای نکن ک اصلا نمیخونم

تا نریدم بهت بشین سر جات 😂😂 من وزنم ۶۰ کیلوعه ی وزن مناسب ک همه پسنده😌😌😌 شما ب فکر خودت باش اس ...

همه پسند ❌️ نر پسند ✅️🤣

شمام به جا گی خارگی مردم رو عقل و شعورت کار کن

خیلیییی بچه ای دلم میسوزه برات😀خدا ب دلت ارامش بده اوکی هیکل اسکینی خوبه..کاش ب جای هیکلت اخلاقتو د ...

به چپم ک میخونی یا نمیخونی

من ادعا خوشگل بودن نکردم هیچوقت درضمن این اولین بار بود که یه پسر اینو گفت که خب تو به عنوان یه خانو ...

بله اعتماد بنفس و عزت نفست کاملاااا مشخصه🤣🤣 همون بهتر بت بگن یا ابلفضل

خیلیییی بچه ای دلم میسوزه برات😀خدا ب دلت ارامش بده اوکی هیکل اسکینی خوبه..کاش ب جای هیکلت اخلاقتو د ...

عزبزم به عنوان استارتر تایپک که کله پیامارو خوندم شاهدم کخ دوستمون اصلا به کسی نپرید اون کاربر عقده ای اول شروع کرد 😐

بله اعتماد بنفس و عزت نفست کاملاااا مشخصه🤣🤣 همون بهتر بت بگن یا ابلفضل

اگه اعتماد به نفسم بالا بود به خاطر تیکه انداختن اون یارو تایپک نمیزدم 

درضمن چه دبیرستان بودم چه تو فامیل یا هرجایی همیشه پشت سرم میگفتن فلانی خوشگله 

اگه هم خیلی اصرار داری که زشتم عکسمو برات میفرستم تا  بسوزی😂عقده ای

اخی اسکلتی می‌دونم خیلی سخته😔😂 ایشالا بشی ۳۰ ب توام بگن یا ابلفضل

دلقک زر مفت نزن 

اگه بهم گفت یا ابولفضل احتمالا به خاطر آرایش فجیعم بوده ربطی به هیکلم نداشته 

کله دخترای همسن من این هیکل رو دارن دیگه زیادی چرت نگو خندم میگیره😐از کجات در میاری اینارو عقده ای 

بجا عقده گشایی برو وزنتو بیار پایین تا فشاری نشی 

دلقک زر مفت نزن اگه بهم گفت یا ابولفضل احتمالا به خاطر آرایش فجیعم بوده ربطی به هیکلم نداشته کله دخت ...

ت ک میگفتی ی رژ و ی ریمل سااااده داشتم عسیسمممم 🤣🤣 اون پسرا یا ب هیکلت اسکلتت این طوری گفتن و خندیدن یا به قیافت