2777
2789
عنوان

بنظرتون هرچی مرد گفت باید بگیم چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 21 پست
دقیقاخوب شد گفتی از عذاب وجدانم کم شد میگفتم نکنه من گاهی وقتا بگم نه اون باز بره سمت خیانت

ببر دکتر 

بعضی غذاها هستندبخوره نیاز جنسیشو کم تر میشه 

در عوض بعضی غذاها هم بیشتر میکنند سرچ کن 

با دکتر مشورت کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر اول زندگی هستی تا یک راهنمایی بکنم،

نه گفتن زیاد در این مورد خوب نیست، ولی میشه به ازای هر نه‌، یک جبران لذت بخش گذاشت.

اینطور، به مرور زمان همسر یاد میگیره صبر کنه تا زمانی که شما روی مود باشی تا به هردوتون بیشتر خوش بگذره!

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

چیزی که من میدونم اینه که در کشورهای پیشرفته اگه شوهر به زور و بدون تمایل زن باهاش ارتباط برقرار کنه تجاوز محسوب میشه

دیگه اینکه اونم ب خواد  تو بذار یکم تشنه بمونه برات همیشه ، یه سیاسته که با کم محلی فرق داره ، خودتون بیشتر در موردش تحقیق کنید در صورت امکان

دقیقاخوب شد گفتی از عذاب وجدانم کم شد میگفتم نکنه من گاهی وقتا بگم نه اون باز بره سمت خیانت

اینکه خیانت میکنه یا کرده مشکل از جای دیگه ای هست، به فرض اگه زن مریض شد باید مرد خیانت کنه؟ نه . تعهد برای همین وقتهاست . چطور بالعکسش بده پس برای مرد هم بده فرقی نداره، تعهد تعهده 

خب گرفتم واقعا اصلا خوشم نمیاد اینطوری یهو عوض شده وقتایی ک مشروب میخوره فکرکنم اینطوره عوضی

اگه قبل از ازدواج نگفته مشروب میخوره ، این حق شماست که اجازه اینکار رو ندی، همیشه با خودت بگو اگه برعکسش بود ، اون چه رفتاری میکرد ؟ اگه شما مشروب میخوردی برخوردش صد در صد خوب نبود حتی اگه خودش بگه مشکلی نداشت پس همونطور رفتار کن که خودش رفتار میکرد