اگه هرشب پشت سرهم رابطه بخواد یا شب انجام داد باز ظهر بخواد و تو خسته باشی حوصله نداشته باشی باید حتما انجام بدی وگرنه ازت خسته میشه؟؟؟ یا باید بعضی وقتا بگیم الان نه!؟
منظورم اینه میشه دست رد زد بعضی اوقات عادیه یا این برای زندگی بد میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا اصلا خوشم نمیاد من ک رد میکنم نمیدونم این چشه! حس عاشقانه یا خوب نمیگیرم ازش میگم پس دلیلش اینه ک بهم خیانت میکنه مریضه همش میخواد اینکارای زشت بکنه
دقیقاخوب شد گفتی از عذاب وجدانم کم شد میگفتم نکنه من گاهی وقتا بگم نه اون باز بره سمت خیانت
اینکه خیانت میکنه یا کرده مشکل از جای دیگه ای هست، به فرض اگه زن مریض شد باید مرد خیانت کنه؟ نه . تعهد برای همین وقتهاست . چطور بالعکسش بده پس برای مرد هم بده فرقی نداره، تعهد تعهده
اگه قبل از ازدواج نگفته مشروب میخوره ، این حق شماست که اجازه اینکار رو ندی، همیشه با خودت بگو اگه برعکسش بود ، اون چه رفتاری میکرد ؟ اگه شما مشروب میخوردی برخوردش صد در صد خوب نبود حتی اگه خودش بگه مشکلی نداشت پس همونطور رفتار کن که خودش رفتار میکرد