2789
عنوان

پریود نمیشم

167 بازدید | 12 پست

رفیق من نامزد داره بعد نزدیک دو هفته پیش رابطه سطحی داشتن و اینم بگم دختره هنوز بعد الان از موعد پریودیش چند روزه میگذره دل درد اینا هم داره که انگار میخواد پریود بشه ولی نمیشه امکان باردارشدن وجود داره اینم بگم تو دو روز گذشته زعفران چیز زیاد خورده تا پریود بشه ولی نشده تروقران راهنمایی کنید مسائله مرگ زندگیه 

آخه رابطه بدون دخول امکان بارداری صفر نیست ولی کمه

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

احتماً داره باردار بشه نمی تونه به کسی بگه می‌میکشنش اگه باشه چون هفته های اوله امکان داره منفی در ب ...

ببین اگه میخواد سریع متوجهدبشه بره ازمایش خون اما اگه میترسه کسی بفهمه دیگه از اولین روز بعد پریود بی بی چک بزنه تا زمانی که یا پریود شه یا مثبت شه

احتماً داره باردار بشه نمی تونه به کسی بگه می‌میکشنش اگه باشه چون هفته های اوله امکان داره منفی در ب ...

آویشن و بابونه دم کنه بخوره هم اینکه یه لیوان بریزه تو تشت آب و یه ربع بشینه توش تا پریود بشه

همیشه پریودش منظم بوده؟

استرس یکی از عاملاشه

زعفرون خیلی نخوره اصلا خوب نیست زیادش 

چیزای گرم مثل چایی ماسالا بخوره شنیدم زردچوبه میخورن من تجربشو ندارم(تو یه لیوان یه خورده آب جوش یه خورده زردچوبه دم بکشه بخوره)

تست هم بده که اگر باردار بود زودتر سقط کردن راحت تره