ah۱۳۴۰ مدیر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 2940 عنوان بعضی دخترا | مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 80 پست بعضیا خیلی دروغ میگن و همزمان با ده تا پسرنفازشون چیه هنوز نفهمیدم اندکی صبر سحرگاهان نزدیک است 1404/02/08 | 13:36 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanazeinaki عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1631 کار زشتیه حاج خانم اولا من حاج خانوم نیستم چون مکه نرفتم خوشبختانه. خدا نکنه حاج خانوم بشم. دوما به تو چه ربطی داره مگه دختره زنته که تو رابطش با دیگران فضولی میکنی!!! منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!!
یوریکا_ عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 7542 رابطه ای که مفید باشه و از سر هوس نباشه چیزی بهت اضافه کنه و باعث پیشرفت و آرامشت بشه خوبه عزیزم شما داخل یه تاپیک گفتی سال پیش رتبه ات 800 شدهدرسته ؟میتونم درصدات رو بدونم؟و تراز؟ پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
ah۱۳۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 2940 اگر دل کسیو نمیشکونه و گولشون نمیزنه و با پسرایی مثل خودش هست که خب اوکیه دلش میخواست این سبک هم تجر ... اینم موافقم اندکی صبر سحرگاهان نزدیک است
ah۱۳۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 2940 اولا من حاج خانوم نیستم چون مکه نرفتم خوشبختانه. خدا نکنه حاج خانوم بشم. دوما به تو چه ربطی داره مگه ... مکه برا برا اعصابت خوبه اندکی صبر سحرگاهان نزدیک است
یوریکا_ عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 7542 خیلیم عالیی😍امیدوارم امسال به هدفت برسیی❤️من اگه ریاضی : ۴۰ درصد. اقتصاد : ۱۰۰ روان : ۱۰۰جامعه :۸۰ عربی : ۸۰ فنون : ۶۰ فلسفه و منطق: ۴۰تاریخ : ۰ بزنم و معدلم بالای ۱۹ بشهاحتمالش هست رتبه ام دو رقمی بشه ؟@ziz83 نمیدونم چرا ریپلای نخورد پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
ziz83 عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 1954 خیلیم عالیی😍امیدوارم امسال به هدفت برسیی❤️من اگه ریاضی : ۴۰ درصد. اقتصاد : ۱۰۰ روان : ۱۰۰جامعه :۸۰ ... ممنون عزیزم همچنین 😍🥺آره حتماااا این درصدا و تراز معدل ۱۹ عالیه یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰
sanazeinaki عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1631 مکه برا برا اعصابت خوبه به شما ربطی نداره که اعصاب من چه طوریه!! در ضمن من به این چیزا اعتقاد ندارم. نظر شخصیمه!!!من با مدیتیشن خودمو آروم میکنم. منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!!
ah۱۳۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 2940 رابطه ای که مفید باشه و از سر هوس نباشه چیزی بهت اضافه کنه و باعث پیشرفت و آرامشت بشه خوبه کاش بشه رابطه خوب و واقعی رو تجربه کردش اندکی صبر سحرگاهان نزدیک است
یوریکا_ عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 7542 ممنون عزیزم همچنین 😍🥺آره حتماااا این درصدا و تراز معدل ۱۹ عالیه قربووونت بشممم امیدوار شدممم واقعاً 🥺😍قبول شدی حتما تاپیک بزن و تگم کن برات خوشحال بشم❤️ پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
دلقک_دربار_قلب_ها عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 3417 عادیه هیچکس نمیاد بگه من بدم دشمنانت را بکش و اگر میتوانی دوستانت را هم؛
ziz83 عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 1954 قربووونت بشممم امیدوار شدممم واقعاً 🥺😍قبول شدی حتما تاپیک بزن و تگم کن برات خوشحال بشم❤️ انشاءالله 😍😍 دعام کن قبول شم خیلی سختی کشیدم بخاطر کنکور🥺 یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰
یوریکا_ عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 7542 انشاءالله 😍😍 دعام کن قبول شم خیلی سختی کشیدم بخاطر کنکور🥺 عزیزدلمممچشممم حتمااا، ان شاءالله که میاری امسال😍سال پیش هم تراز و رتبه ات عالی شد عجیبه نیاوردی پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
ah۱۳۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 2940 رابطه ای که مفید باشه و از سر هوس نباشه چیزی بهت اضافه کنه و باعث پیشرفت و آرامشت بشه خوبه کاش بشه رابطه خوب و واقعی رو تجربه کردش اندکی صبر سحرگاهان نزدیک است
ah۱۳۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 2940 به شما ربطی نداره که اعصاب من چه طوریه!! در ضمن من به این چیزا اعتقاد ندارم. نظر شخصیمه!!!من با مدیت ... چجور مدیتیشنی؟ یوگا؟ اندکی صبر سحرگاهان نزدیک است
ah۱۳۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 2940 خیلیم عالیی😍امیدوارم امسال به هدفت برسیی❤️من اگه ریاضی : ۴۰ درصد. اقتصاد : ۱۰۰ روان : ۱۰۰جامعه :۸۰ ... کنکور انسانی داری؟ اندکی صبر سحرگاهان نزدیک است