2777
2789
کار خاصی نکردم هم کلاسیمه چندباری رسونمدش دوست معمولیه ولی میبینم با کلی پسر سرقرار میره...اولش فکر ...

بستگی به ذات هر آدمی داره که چطوری باشه بعضیا براشون مهم نیست با چند نفر باشن بعضیا هستن با قلب پاک و احساس واقعی و درست وارد رابطه با یک نفر میشن

هم دختر هم پسر ممکنه خیانت کنن و وارد رابطه با چند نفر بشن که بنظرم خودشونو تحقیر میکنن و ذات بدی دارن

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بستگی به ذات هر آدمی داره که چطوری باشه بعضیا براشون مهم نیست با چند نفر باشن بعضیا هستن با قلب پاک ...

دقیقا همینطوره

یکی مثل من اصلا تا حالا هیچ رابطه ای نداشته یکیم مثل اونا که هر روز...

اندکی صبر سحرگاهان نزدیک است

حالا دیدین جنسیت نداره....هم دختر بد هم پسر بد جنسیت نداره داداشام...

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

دقیقا همینطورهیکی مثل من اصلا تا حالا هیچ رابطه ای نداشته یکیم مثل اونا که هر روز...

رابطه ای که مفید باشه و از سر هوس نباشه چیزی بهت اضافه کنه و باعث پیشرفت و آرامشت بشه خوبه 

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

با همه پسرا هست

اگر دل کسیو نمیشکونه و گولشون نمیزنه و با پسرایی مثل خودش هست که خب اوکیه دلش میخواست این سبک هم تجربه کنه

ولی اگر با پسرایی می‌ره که دلشون پاکه واقعا دختره رو دوست دارن و اینا خاک تو سرش

فازشون زندگی خصوصی خودشونه به دیگران مربوط نیست

باز هم اظهار فضلی دیگر......

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

والا هیچوقت درک نکردم کلا یه نفر تو زندگیم بود که از همون اول حتی یک لحظه جز ب قصد جدی فکر نکردم بهش همیشه برام کسی بوده که شریک زندگیم میشه

و هنوزم همون یه نفر هست بعد از چندین سال 

حتی در حد نگاه کردن هم نتونستم هیچوقت ب کسی نگاه کنم چون فکر میکنم وقتی دو نفر نسبت به هم متعهد ان پس همونقد که تو از طرفت یسری چیزا انتظار داری خودت هم باید رعایت کنی چه باشه اون لحظه چه نباشه.

کلا رابطه های بی سرو ته و پوچی که میدونن تهش هیچیه خیلی برام عجیبه بعضی میگن برا سرگرمیه! مسخره است واقعا 

دختر پسر فرقی نداره آدم باید برای جسم وروح خودش ارزش قائل بشه برای عزت نفسش،برای زمانش،برای احساساتش...

دووم میاریم که یه روزی چیزایی که میخوایمو تجربه اش کنیم💚✨ ای در دلم نشسته،از تو کجا گریزم؟!💍❤️🥺

کار زشتیه حاج خانم

اولا من حاج خانوم نیستم چون مکه نرفتم خوشبختانه. خدا نکنه حاج خانوم بشم. دوما به تو چه ربطی داره مگه دختره زنته که تو رابطش با دیگران فضولی میکنی!!! 

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!!