2777
2789
عنوان

کنکور کوفتییی

152 بازدید | 11 پست

چند روزه که حالم بده سینوزیت دارم سردرد دارم تاری دید گرفتم و هزار تا چیز دیگه همه اینا همزمان شده با کنکور چی کار کنم به نظرتون ؟ 😐💔

راه حلی دارین ؟ 

هر وقت استرس بهتون دست داد شما باهاش دست ندید

انشالله که قبول شی گلی 💚

به هر آرزوی که داری برسی 🧡

عاقبت بخیر شی💙

در تمامی مراحل زندگیت رستگار باشی ❤️

برات خیلی دعا می‌کنم قبول شی 💛

خدا به حق فاطمه زهرا رتبه خوبی بیاری 🤍

۱۰۱ الله اکبر برای موفقیت تون فرستادم 💜

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی بهم یاد داد از مسیر لذت ببرم نه موقع رسیدن به هدف خوشحال باشم نه بعد شکست خودن ناراحت چون همشون میگذرن عین همه ی روز هایی که گذشتن شاگرد : چگونه خودم را بخاطر اشتباهاتم ببخشم ؟ شمس: تو آدمی را محاکمه میکنی که دیگر وجود ندارد. او تاوان داد تا تو امروز آگاه باشی..

برو سر جلسه کنکور چاکی رو بزار کنارت 😂💜 شوخی می‌کنم مثل مرگ ازش می‌فرستم وقتی پروفایل تو دیدم عکسش یادم اومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی بهم یاد داد از مسیر لذت ببرم نه موقع رسیدن به هدف خوشحال باشم نه بعد شکست خودن ناراحت چون همشون میگذرن عین همه ی روز هایی که گذشتن شاگرد : چگونه خودم را بخاطر اشتباهاتم ببخشم ؟ شمس: تو آدمی را محاکمه میکنی که دیگر وجود ندارد. او تاوان داد تا تو امروز آگاه باشی..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو داروخانه باید یه قرصی بگیری البته اسم شم یادم نیست ولی زود خوب میشی امیدوارم که زود بهتر شی گلی ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو داروخانه باید یه قرصی بگیری البته اسم شم یادم نیست ولی زود خوب میشی امیدوارم که زود بهتر شی گلی ...

ممنونم عزیزم فدات شم 🧡 🧡 🧡 درخواست دوستی قبول میکنی ؟

ممنونم عزیزم فدات شم 🧡 🧡 🧡 درخواست دوستی قبول میکنی ؟

چرا که نه عزیزم 💜

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو سر جلسه کنکور چاکی رو بزار کنارت 😂💜 شوخی می‌کنم مثل مرگ ازش می‌فرستم وقتی پروفایل تو دیدم عکسش ...

چاکی رو با خودم میبرم کمکم کنه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

انشالله که قبول شی گلی 💚به هر آرزوی که داری برسی 🧡عاقبت بخیر شی💙در تمامی مراحل زندگیت رستگار باشی ...

ممنونم تشکر که برام دعا کردی ❤️❤️❤️❤️ واقعا لطف داری قربونت برم 

برا منم دعا کن منم کنکور دارم دارم از استرس میمیرم

چشم عزیزم انشالله که قبول شین ۱۰۱ الله اکبر براتون می‌فرستم 🥰🧡در پناه حق موفق باشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40