2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

96 بازدید | 13 پست

سلام  ب همگی من میخوام جهیزیه بگیرم 

میشع از تجربیاتتون یا وسیله ک کارایی داره راضی بودین 

یا چیزی ک ب کارتون نیومده بگین

میخوام ابمیوه گیری ۴ کاره فیلیپس بگیرم اگ کسی داره راهنماییم کنه 

یا هروسیله ای ک دارین راضی هستین بهم بگین ممنونم 

الان یه عده میان میگن چرخ گوشت نخر. 

من میگم به سبک زندگیت نگاه کن.  معقولانه و در حدی که استفاده داری خرید کن. 

جاروشارژی،  جاروبرقی،  اتو، مخلوط کن، گوشتکوب برقی پنج کاره، توستر،  ماشین ظرفشویی، چرخ گوشت، میوه خشک کن، خریدیم. 

همزن و ابمیوه گیری از قبل داشتیم. 

چرخ خیاطی و اتوسیلتر داشتم. 

از داشتن شون راضی ام و استفاده کردم. 

چیزیم نبوده که از نبودنش تو عذاب باشم و پشیمون شم. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وسایلت روچندکاره نگیر .چون موتورشون یکیه .اگه موتورش خراب بشه انگار۳،۴تاوسیله خراب شده 

فقط پلوپزچندکاره خوبه سرخ کن وماست سازوکیک پزو....داره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ببین خونه ی پدرت که هستی ازچیااستفاده میکنی وازچیانه 

البته ممکنه سبک زندگی خودت متفاوت ازخونه ی پدرومادرت باشه 

خونه ی پدرم همه جوروسیله ای نداشتن وبه کارشون نمیومد 

ولی من همه چی گرفتم وازهمشون هم استفاده کردم .هیچکدوم دست وپاگیرنبودن برام 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
جدا جدا بخری بهتره چون اگه خراب همه وسایلو از دست میدی😂

آفرین این نظر درسته

اگه خانه داری رو اوکی باشین خوب می دونین چی لازمه و چی نیست، خرید جهاز سلیقه است. مثلا من پلوپز بلااستفاده است اما دوستم با پلوپز کیک می پزه!!

آفرین این نظر درستهاگه خانه داری رو اوکی باشین خوب می دونین چی لازمه و چی نیست، خرید جهاز سلیقه است. ...

حتی مدل پلوپزش از مال من قدیمی تره!

من فقط از چای ساز و غذاساز استفاده کردم

البته من خیلی از زندگی مشترکم نمی گذره، قبلا شاغل بودم بیشتر اوقات غذا آماده می گرفتیم