2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبقه یک خیلی بده که

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

سالهاست آپارتمانیم راضیم بستگی به همسایه داره اما خب ویلایی بنظرذم بهتره مخصوصا وقتی حیاط سرسبز داری

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

آپارتمان نشینی ک بد نیست من خودم دوست دارم همینکه مجبور نیستم حیات بشورم واقعا عالیه ته تهش تراس باید یه طی بکشی 

ولی طبقه‌ی ۱ خیلی پایینه من خودم دوست ندارم این طبقه رو

یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو درباره‌ی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم!      آقایون لطفا درخواست دوستی  ندید🚫

اوائل ازدواج اپارتمان نشین بودم و اصلا دوست نداشتم

سختی زیاد داره

خونه ویلایی رو ترجیح میدم 

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

والله قدیمی ها میگفتن آپارتمان نه سقفش مال خودته نه کفش! همشون هم خونه داشتن ، به نظر من اذم پول داشته باشه بهترین چیز آپارتمانه گرچه خب امنیت آپارتمان بالاتره 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

از نظر من تف به اونی که اولین بار ایده خونه آپارتمانی به کله ش خورد و اجرا کرد حیف خونه ویلایی نبود دادی رفت ؟ 

از همه سخت تر خونه آپارتمانی زندگی با بچه ست قشنگ عامل اصلی تر خوردن توی تربیت های امروزی رو بکن نکن هایی می‌دونم که به بچه ها گفته میشه ندو ، نپر  توپ نزن ،نکوب و... نه خاک بازی نه آب بازی نه آفتابی هست بخوره توی کله شون هیچی تهش یه پارکه که دیگه شده جای سگای بی فرهنگایی که میارن توی پارک بچه ها 

حالا به اینا همسایه بد و بی فرهنگ رو هم اضافه کن 

مزاحمت پارکینگ رو اضافه کن 

سر و صداهای بیخودی رو اضافه کن 

خونه آپارتمانی فقط به شرطی خوبه که کلش واسه خودت باشه یه ذره حیاط هم شده داشته باشه بتونی بچه رو بفرستی بازی کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85