2777
2789
عنوان

دندون هام خیلی سریع خراب میشن

122 بازدید | 22 پست

یه بار صبح یه بار شب مسواک میزنم و مسواکش هم اصولی میزنم. نه دندون هم هرزگاهی میکشم. شیرینی میخورم نه اونقدر زیاد. تو دندون چیز سفتی هم نمیزارم. اما فقط پوسیده میشن و میرسن به عصب یا هم سطحی همه جاش.. 

البته جنس دندون هام خرابه مثل دندون های مامانم اما حقم این نیست این همه رعایت میکنم:) 

فکر کنم با سن ۱۹ تا اینجا ۵ تا عصب کشی کردم 

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم همینطور همیشه دندون پزشکیم از اول سال تا اخر سال درحال دندون درست کردن...همه رو درست میکنم م ...

خستم کرده دیگه... این یکی رو درست میکنم درد اونیکی شروع می‌شه

...

خب از دکتر بپرس علتش چیه عزیزم.

مثلا اگه پوسیدگی ها بین دوتا دندان شروع میشه و سرایت میکنه به کناری ها یعنی مواد غذایی میمونه بین دوتا دندون و نخ دندونت رو درست نمیکشی.

یا مثلا فرم دندونات جوریه که خیلی بهم چسبیده هستن.

ولی ژنتیک خودش خیلی مهمه..

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

کلسیم با چی بالا می‌ره..چون اگه به شیر و ماسته خیلیییییی میخورمممم

دکتر برو شاید مکمل بده، ویتامین دی هم مهمه ، کلا ویتامین هات رو چک کن ، بعلاوه فکر کنم بیماری‌های تیروئید یا بیماری هاشیموتو  هم مهم باشه ، یا اکه اسید معده داری و رفلاکس بررسی کن ، ضرر نداره یه چکاپ با یه دکتر بکنی

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
خب از دکتر بپرس علتش چیه عزیزم.مثلا اگه پوسیدگی ها بین دوتا دندان شروع میشه و سرایت میکنه به کناری ه ...

دکترم همیشه ثابته اما چیزی نمیگه. یه بار از یه دندون پزشک پرسیدم گفت جنس دندون هات اشغاله خیلی بده😑😂 

ولی خب.. پوسیدگی بیشتر میون دو تا دندونه.. آخه مسواک رو خیلی تمیز و خوب میزنم. نخ دندون اینقدر واجبه؟ چون مثلا شاید هر دو روز یک بار بکشم.. اگه هست احتمالا از اون هست باید هر روز بکشم. چون دندون هام خیلی چسبیده ان، نخ دندون لاش نمیره😂

...

شایدم بزاغ دهانت باکتری زیاد تولید میکنه ، با فلوراید دهنتو بشور هرروز

از کجا میشه اینو فهمید..

چون نمیشه که الکی با یه چیزی بخورم اگه موضوع این نباشه 

...