2777
2789
عنوان

زیگیل رو دست

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 46 پست
بردمش مطب همون لحظه یه دستگاهی داشت سوزندش بعد دو روز که پماد زدم روش جاشم رفتپارسال بردمش ۱۰۰هزار ت ...

اینم اول یدونه بود گفتم خوب میشه میشه نشد آخرم شده سه تا این پسر من خیلی شیطونه باید کلی باهاش کلنجار بریم رفتیم اونجا ..درد داشت دخترت وایساد؟؟؟دکتر بمن گفت با دونفر بیا ک دستو پاشو بگیرن

خدایا کمکم‌ کن❤

من میگم یه سر به یه دکتره دیگه هم بزن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پ چیکار کنیم؟؟راهی دیگ هست بنظرتون؟؟؟بعد اون تاول زدی؟؟

اره تاول زد... بعد دوهفته خشک شد ..‌الانم پماد داده برای جاش نمونه

سوهان عسلی شربت آلبالو ..قهوه ی فالی فندق و هلو .(خوراکیایی که بصورت رندوم نصفه شب هوس می کنم)

والا منم زدم باردارم هستم ..دکتر گفت بش فک نکن تا بعد بارداری ت

منم خدم ت بارداری در آوردم رفتم دکتر گفت سیستم ایمنی تو بارداری میاد پایین آدم زیگیل در میاره ولی من رفتم کرایو اون موقع

خدایا کمکم‌ کن❤
با چه روشی سوزوندین؟بیمارستان رفتی یا مطب؟؟؟

نسوزون خیلی درد داره یدونه سیرو نصف کن هرشب آبشو بمال به زیگیله بعد یکی دو هفته میره مال پسرمو سوزوندم چقد گریه میکرد بعد جاهای دیگه دراومد یمدت بیخیال شدم بعد همین سیر مالیدم رفتن که رفتن چند ساله دیگه در نیومدن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

سلام عزیزدلم چرا درمان داره سرکه سیب خانگی درمانشه هر روز براش بزن رو زگیلیش کامل خوب میشه میخوای کانال درمان سنتی رو برات بفرستم کلی با سرکه سیب خانگی مشکلات پوستیشون رو حل کرد فقط باید خانگی نباشه نه صنعتی