بچم س سالش رو دستش زیگیل در اومده ی مطب متخصص پوست هست تو کار زیبایی سر کوچمون رفتم پیشش ميگه خوب نمیشه درمان نداره ویروس تو بدنشه اینو بسوزنی جای دیگش در میاد ی کرم داده برا ضد عفونی کردن دست بزنم بش کنترول بشه بیشتر نشه زیگیلش.و گفت ک بچت کوچیک واینمیسه براش بزنیم .بادگیر داد ب جوشای من گفت برای رفعشون دارو مینویسم نزدیک سه ملیون دارو نوشت برام ک من نصفشو گرفتم.اخر ب منشیش گفتم وقت بده برا سوزوندن زیگیل دست بچه ميگه بچت واینمیسه ک وایمیسه مگ براش بسوزونیم گفتم آره وایمیسه نوبت داد برا ده روز دیگه.حس میکنم دکتر اشتباهی انتخاب کردم نمدونم چ کنم
همینجا نوبت داد برا ده روز دیگ گفت بیا بنظرت کارسازی یا جای دیگ نوبت بگيرم خواهر🥲🥲🥲🥲
آره زگیل گاهی منشا داخلی نداره بخاطره آلودگی محیطی ایجاد میشه بسوزون بعدم سعی کن ویتامین سی مثه میوه وسبزی زیاد به بچت بدی سیستم ایمنیش تقویت بشه یه سری پشت گوش شوهرم دراومده بود رفت سوزوند دیگه درنیامد البته رفته بود آرایشگاه اینجوری شد میگفت همین از آرایشگاه اومدم سوزش گرفت قیچی آلوده بوده
از این لحاظ منظورم بود که گفتی دکتر انگار اسکل میزنه
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم