2777
2789
عنوان

ریاضی🤦🏻‍♀️💔

126 بازدید | 16 پست

دوستان از ریاضی هیچی متوجه نمیشم چطوری بخونم تا نمره بالا بگیرم برای امتحانات خرداد🤦🏻‍♀️

فقط ریاضیم خیلی ضعیفه بقیه نمره هام بالاست🙁

سال آخرم هستم خیلی استرس دارم و میترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکنویس بزار جلوت فقط و فقط بنویس و حل کن 

خودت درگیر فیلم نکن بیشتر حواس پرتی میاره 

مثلا برای خودت مشخص کن روزی ۱۰ صفحه چکنویس پر کنی 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

پایه دوازدهممکلا از ریاضی چیزی متوجه نمیشم

یه بار یه تعمیرکار نت آمده بود خونمون برای وصل کردن اینترنت پشت میز و سیستم ام نشست بعد نگاهش به سطل زباله زیر میز افتاد حدود ۱۰۰ تا برگه a4 داخلش بود گفت اینها چیه گفتم چکنویس هام هست خندید گفت الکی می گی. منم خندیدم و چیزی نگفتم. هیچ کسی باورش نمی شد چقدر تمرین می کنم تا بتونم ریاضی بهتر از همه کلاس بلد باشم  گاهی اوقات استاد یه سوال متفرقه در مورد درس می پرسید و من جواب می دادم و همه فکر می کردن که چقدر من باهوش هستم درصورتی که روزهای قبلش خودم به این فرعیات فکر کرده بودم و مطالعه کرده بودم و به جواب رسیده بودم ! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

حتما نگاه میکنم،ممنونم🌹

یه مثلی تو ریاضیات داریم که می گه 

در ریاضیات هیچ راه شاهانه ای وجود نداره باید زحمت بکشی و تلاش کنی!  و وقتی چیزی به خوبی یاد گرفتی برای همیشه با تو هست!