2777
2789
عنوان

خدا بمن ی نینی داده …

183 بازدید | 14 پست

خیلی دوسش دارم عاشقشم اما شیش ماهه دیگ حالم مث قبلنا خوب نیس حس میکنم خودمو گم کردم حس میکنم همه چیمو از دست دادم نمیتونم واسه خودم وقت بزارم واسه تناسب اندامم واسه زیبایی م واسه خودم نمیتونم کاری کنم عاشق پسرمم ولی واقعا هنوز نتونستم کنار بیام خیلی سخته خیلی زیاد تمام وقتم شده مراقبت کردن از کودک و همزمان باید عشوه گری و زناشویی و زیبایی و‌تناسب اندامم فراموش نشه واقعا سخته مادرشدن 

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

انشالله که زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به منم دو تا دادت به فاصله ۳ سال تو غربت 

عرضم به حضورت از اخرین باری که با خیالی اسوده حمام کردم برمیگرده به اوایل سال ۹۹😂😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

مادرا نیاز به نیروی کمکی دارن تو جامعه تصور میشه مادر خوب مادریه که از همچیش بگذره بخاطر بچش اما برعکسه

بنظرم گاهی بچرو پیش مادری مادرشوهری خواهری کسی بزار و با شوهرت دوتایی برید بیرون یا به کارای شخصیت برس

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

خب عزیزم زن بودن همینه سعی کن از ی نفر کمک بگیری منم بچم ۳ ماهشه خیلی هم اذیت میکنه ولی دیروز دادمش ...

نگهش میدارن کمکم میکنن ولی بازم نمیرسم 

مادرا نیاز به نیروی کمکی دارن تو جامعه تصور میشه مادر خوب مادریه که از همچیش بگذره بخاطر بچش اما برع ...

همه ی اینکارا رو‌میکنیم اما همش با استرسه

کی اوکی میشه؟؟

بیشتر بعد از شیردهی ک بدن از اون حالت صعف در میاد . و وابستگی کمتر میشه .

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
همه ی اینکارا رو‌میکنیم اما همش با استرسه

استرس نداره اتفاقا وقتی برای خودت تایم میزاری از لحاظ روحی و جسمی خیلی بیشتر وقتی کنار بچتی میتونی براش مفید باشی تا وقتیکه 24ای پیشش باشی اما خسته و عصبی باشی و درنهایت باعث میشه این خستگیارو سر بچه خالی کنی

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️