2789
عنوان

قرار💗👫🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 42 پست
یه حس عجیبی دارم😂💔

ی لباس خوشگل بپوش ترجیحا رنگی که خیلی به رنگ پوستت میاد

ارایش خیلییی کم درحد یکم کانسیلر ریمل و رژگونه و لیپ گلاس

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پسر ۲۲ ساله اوج میل جن..سیشه ، امیدوارم چیزی که تو ذهن من اومده اشتباه باشه 🤷🏼‍♀️

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بازم شروع کردید دیت و رل و اکس برو ولی بگو من ااز این دخترا نیستم همین الانشم دو دل اومدم بگو اگه قص ...

بله من اولین بارمه

خانواده ها در جریانن

به همه گفته قصدش جدیه

از کجا معلوم ته نداره؟شاید سال های اینده باهم ازدواج کردن

خب بنظرم رابطه باید با برنامه ساخته بشه 

خودم سال ها قبل با پسری دوست شدم 

ازش خوشم میومد 

در حد دوست بودیم 

حدود یه سال دوست بودیم 

بعدم گفت میخواد بره از ایران و تموم 

الان متاسفانه خاطرات خوبمون برام مرور میشه 

بالاخره دختر زود دل می‌بنده 

رابطه ای که با هدف شروع بشه عالیه 

انگار که خودت خیلی براش ذوق داری که بری ولی از رو تجربه م بهت میگم تو دیت اول اصلا خیلی باهاش صمیمی نشو و فاصله ت رو باهاش حفظ کن و حتی برای دیت های بعدی هم هیچ وقت کارایی نکن که بعدش پشیمون بشی چون هیچ رابطه ای تضمین صد در صد نداره که برای همیشه باشه و این روزا نمیشه به همه کس هم اعتماد کرد و تو هم که اولین بارته دیت میری اطلاعاتت کمه پس جوگیر نشی   

من خانوادم در جریانن و گفت قصدش جدیه اگه اونطوری بود سریع جدا میشم

۲۲ سالشه میخواد زن بگیره ! ؟ 

نمیدونم ما تو ایران زندگی نمیکنیم یا شماها .. 

باشه موفق باشی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خب بنظرم رابطه باید با برنامه ساخته بشه خودم سال ها قبل با پسری دوست شدم ازش خوشم میومد در حد دوست ب ...

وقتی ازش خوشت میومد ولی درحد دوست بودین اشتباهه

وقتی قراره با یکی فقط دوست باشی نمیشه یهو کراش بزنی روش

امیدوارم با ادم درستش اشنا بشین

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

انگار که خودت خیلی براش ذوق داری که بری ولی از رو تجربه م بهت میگم تو دیت اول اصلا خیلی باهاش صمیمی ...

بله درسته چون اولین باره خیلی ذوق دارم،ممنونم حواسم هست💗💗💗