2777
2789
عنوان

چی بخرم

105 بازدید | 16 پست

دوهفته دیگه عقدداداشمه مارسم نداریم سرعقدکادوبدیم توعروسی میدیم الان یه کم وضع مالی بابام مناسب نیست حلقه ولباس اینهارومیخره طلانمیتونه بگیره این یکی داداشام میگن به جای کادو عروسی الان هرکداممون یه تیکه طلابگیریم براش 

منم درحد۳۰تومن میتونم خرج کنم به نظرتون میشه النگوبخرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم النگو آیینه ای بخر حدود ۲۰ تومن میشه 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اره میتونی نزدیک ۴ گرم یه النگو بخری ولی بنظرم دستبند بخری قشنگتره یا ربع سکه بگیر

اتفاقاربع سکه خریدم چندسال پیش گرفتم نگهداشتم براش الان میگم یه چیزی بخرم استفاده کنه

چقدر خوب آفرین کارتون درسته

آخه داداشم خودش تازه ۲ساله داره کارمیکنه زیادپس اندازنداره بابام هم آپارتمان گرفته براشون زیادپول نمونده براش گفتیم طلاهاشومابخریم 

شاید طلایی که بخری تو سلیقش نباشه بعد ببره بفروشه کلی ضرر میکنه

نه دیگه پولشومیدم خودش بگیره یعنی من تازه زایمان کردم اصلانمیتونم برم 

موندم همون عقدم بتونم برم بشینم یانه

آخه داداشم خودش تازه ۲ساله داره کارمیکنه زیادپس اندازنداره بابام هم آپارتمان گرفته براشون زیادپول نم ...

کار خوبی میکنید کاش عروستون قدر بدونه

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه