2777
2789

کارمند داریم تا کارمند.

کارمند بانک و دارایی و  مالیات و قوه قضایه و تامین اجتماعی حقوقشون خیلی خوبه. 

کارمندای جهاد کشاورزی و کمیته امداد و زیر ۲۰ تومن هست حقوقاش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی هم عالی اتفاقا خیلیها که شغل ازاد دارن تخصص هم دارن نمیدونم چرا مردم فکر میکنن کسی که شغل ازاده ...

من هرکه شغل آزاد دیدم تحصیلات داشتن ازجمله همسرم دوتا لیسانس داره عمران ویه لیسانس دیگه  ولی شغلش آزاده خداروشکر خیلی راضیم دایی هامم شغل آزاد همشون تحصیلات عالیه دارن تازه داییهام پنجاه سالسونه ولی همشون لیسانس دارن شغل آزاد 

بنظرمنم

ببینیدهمسرعزیزدل من درابتدا که باهم ازدواج کردیم مسئول بانک بود ووقتی ایشون بازنشسته شدبازم حسابداری شرکت ها روانجام میداد وعاشقانه برای رفاه خانواده ش کارمیکردفقط بی وفا بودوبدون من رفت 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

به درآمدش نگاه کن 

کارمند داریم تا کارمند 

آزاد داریم تا آزاد 

یک کارمند هسن الان 13 میگیره 

یک کارمند هم هست مثل کارمند بانک که خدا تومن میگیره و کلی مزایا مثل وام های بدون سود یا سود پایین یکیش داداش خودم 

شوهر بانکی پیدا کن

البته نه از هر بانکی 

فقط بانک های دولتی مخصوصا ملی و ملت و مسکن و اینا 

داداش من استخدام بانک شد 2 سال بعدش خونه تو بالاشهر مشهد خرید 

ببینیدهمسرعزیزدل من درابتدا که باهم ازدواج کردیم مسئول بانک بود ووقتی ایشون بازنشسته شدبازم حسابداری ...

خدا بیامرزدشون.  ولی چیزی که گفتید مشخصه که شما در کل زندگی تو رفاه بودید و از نظر مالی تامین. چون از نزدیکان ما کارمند بانک هست و یک سوم همسر من سابقه داره اما سه برابر و شاید بیشتر از ما درآمد و اصلا معنی بی پولی رو نمی دونند.

به شخصه بیشتر بحثای ما تو خونه مسائل مالی هست

به درآمدش نگاه کن کارمند داریم تا کارمند آزاد داریم تا آزاد یک کارمند هسن الان 13 میگیره یک کارمند ه ...

اون ۱۳ تونن کارمنذ خصوصی برای بی سابقه هاس وگرنه حسابدار بخش خصوصی حتی اگر تنخواه دار که کمترین شغل. ذر حسابداریه زیر ۳۰ نیست 

خدا بیامرزدشون. ولی چیزی که گفتید مشخصه که شما در کل زندگی تو رفاه بودید و از نظر مالی تامین. چون ا ...

شکرخدا شکرخدا ولی نه اون جورکه شما فکرمیکنیدولی درحدحفظ آبرو بوده عزیز دلم ....اینقدرچالش ها بوداینقدر داشتن ونداشتن ها بود ولی همسرم باجون دل کارمیکرد

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
اون ۱۳ تونن کارمنذ خصوصی برای بی سابقه هاس وگرنه حسابدار بخش خصوصی حتی اگر تنخواه دار که کمترین شغل. ...

اره دیگه برا همین میگم کارمند داریم تا کارمند 

خیلی از کارمندا حقوق های خیلیییییی خوبی دارن مخصوصا بخش دولتی که غیر از حقوق خوب مزایای عالی هم دارن 

شکرخدا شکرخدا ولی نه اون جورکه شما فکرمیکنیدولی درحدحفظ آبرو بوده عزیز دلم ....اینقدرچالش ها بوداینق ...

بله آشناهای ماهم که کارمند بانک هستن چالش مالی دارن در این حد وام جدید صفردرصد از بانک بگیرن برای زمین خریدن یا خونه جدید ساختن یا مثلا چندمین خونه رو خریدن پول وم اوردن چیکار کنند. یا وام خودرو که ماشین عوض کنند. اما کارمندای ادارات خراب شده دیگه چالش مالی‌شان اینجوریه که با ۱۰ تومن حقوق بعد دادن قسط چطوری یک ماهو برسونند و چیزی داشته باشن برای خوردن . چیزی خریدن بخوره فرق سرشون.

چالش داریم تا چالش

بله آشناهای ماهم که کارمند بانک هستن چالش مالی دارن در این حد وام جدید صفردرصد از بانک بگیرن برای زم ...

آخه بدبختی همسرمن ریسک پذیرنبودوازقرض ووام میترسید چون یکباروام گرفت وباچندنفر کارخونه زد واون افراد توکارخیانت کردندوما دوسال چی کشیدیم خونه ماشین همه روفروختیم تا بتونیم وام رو وورشکستگی روصاف کنیم برای همینه که تاآخرین لحظه زندگیش مراقب بودومیترسید واون شکست باعث شد ازرشدکردن بترسیم ولی بازم دربرابرخدا تعظیم میکنم وشکرمیکنم که همین آب باریکه باعث حفظ آبرومیشه که درنبودن همسرم گردنم پیش کسی کج نباشه .....