2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغل ازاد ممکنه پول زیاد بیاد دستش البته من ازدواج نکردم ولی بنظرم همش کارمند خوب نیست

من داشتن شغل ازادو تجربه کردم خیلی سال بله پول زیاد میاد بعد یهو فک کن دو ماه بازار میخوابه اون ماهی ک پول زیاد اومده رو باید بدی به این دو ماه تو بازار امروز واقعا شغل ازاد سخته اگرم شغل ازاد باشه باید یه درآمد ثابتی وجود داشته باشه ک بدونی فلان روز اینقدر پول میاد به حسابت

کارمند اصلا حقوقشون بخور نمیر حسرت همه چی دارن ولی من خیلی‌ها اطرافم شغل آزاده پول پارو میکنن من همسرم شغلش آزاده نمی‌تونستم با حقوق کارمندی کنار بیام همش منتظر سر برج دو دوتا چهارتا باشم ولی سواد برام مهم بود من همسرم تحصیلات عالیه داره 

کار دولتی داشته باشه 

مطمئن تره 

اگه زرنگ باشه باهم یه شغل دوم هم راه میندازیم

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

من داشتن شغل ازادو تجربه کردم خیلی سال بله پول زیاد میاد بعد یهو فک کن دو ماه بازار میخوابه اون ماهی ...

درست میگی شما تجربه دارید ولی اون موقع که پول میاد زیاد دستت تبدیلش میکنی سرمایه بعد پول رو‌پول میزاری 

کار دولتی داشته باشه مطمئن تره اگه زرنگ باشه باهم یه شغل دوم هم راه میندازیم

شغل دوم نمیتونن رباطن ساعت شش بیدار بشم تا سه بعد از ظهر بعد برگردن ناهار نخورده شغل دوم کمتر کارمندی هست بتونه شغل دوم داشته باشه مگه معلم 

شغل دوم نمیتونن رباطن ساعت شش بیدار بشم تا سه بعد از ظهر بعد برگردن ناهار نخورده شغل دوم کمتر کارمند ...

گفتم که اگه زرنگ باشه

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

کارمند اصلا حقوقشون بخور نمیر حسرت همه چی دارن ولی من خیلی‌ها اطرافم شغل آزاده پول پارو میکنن من همس ...

خیلی هم عالی اتفاقا خیلیها که شغل ازاد دارن تخصص هم دارن نمیدونم چرا مردم فکر میکنن کسی که شغل ازاده تحصیلات نداره درصورتی که الان دیگه قدیم نیست 

شغل دوم نمیتونن رباطن ساعت شش بیدار بشم تا سه بعد از ظهر بعد برگردن ناهار نخورده شغل دوم کمتر کارمند ...

دقیقا والا من خودم برمیگردم از سرکار انقدررخستم فقط میخوابم

دخترهای گل من شغل همسر چه اداری وچه آزاد فرقی نمیکنه فقط اون مردکاری وفعال باشه وباعشق برای رفاه خانواده ش ازجون مایه بزاره نه اینکه بخوروبخواب کارش باشه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین