2777
2789

من‌ برای دوتا شهید گمنام که تو شهر بابام اینا هستن چله زیارت عاشورا گرفتم و درکمال ناباوری زیر ۱۰ روز حاجتم برآورده شد.خیلی شنیده بودم توسل به شهدا حاجت میده ولی خودم تجربه نکرده بودم.منت دار اون شهدای گمنام عزیزم 🌷

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدیث ‌کسا

میشه بگید حاجت تون چی بود 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

میشه بگید حاجت تون چی بود

پارسال برای سفر کربلا بود که زود بعد قرائتش حدود دوساعت رضایت گرفتم 

برای دعوای زن وشوهری خوندم . که اب رو اتیش بود 

وهمچنین وقتی بچه هام مریض بشن 

خیلی بهش اعتقاد دارم

حسین جانم 🌺

پارسال برای سفر کربلا بود که زود بعد قرائتش حدود دوساعت رضایت گرفتم برای دعوای زن وشوهری خوندم . که ...

برا هر ۳ حاجت ۴۰ روز خوندین ؟

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

میشه حاجتت بگی چی بود ؟

شوهرم کار پیدا کنه .آخه از کار قبلیش اومد بیرون چون صابکارش خیلی بی وجدان بود و امیدی هم نداشت که کار بهتر پیدا کنه اما در کمال ناباوری به خواست خدا و عنایت شهدا یه کار بهتر پیداشد براش

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...