من برای دوتا شهید گمنام که تو شهر بابام اینا هستن چله زیارت عاشورا گرفتم و درکمال ناباوری زیر ۱۰ روز حاجتم برآورده شد.خیلی شنیده بودم توسل به شهدا حاجت میده ولی خودم تجربه نکرده بودم.منت دار اون شهدای گمنام عزیزم 🌷
هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
پارسال برای سفر کربلا بود که زود بعد قرائتش حدود دوساعت رضایت گرفتم برای دعوای زن وشوهری خوندم . که ...
برا هر ۳ حاجت ۴۰ روز خوندین ؟
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
شوهرم کار پیدا کنه .آخه از کار قبلیش اومد بیرون چون صابکارش خیلی بی وجدان بود و امیدی هم نداشت که کار بهتر پیدا کنه اما در کمال ناباوری به خواست خدا و عنایت شهدا یه کار بهتر پیداشد براش
هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...