2821
2789
عنوان

قهر کرده🫢

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 51 پست
دقیقا منم چادریم تنها چادری منم و همیشه با خجالت میرماگه شوهرم نباشه که مانتویی میرم میام جایی خیلی ...

همیشه چادر مدل دار بخر هم شیکه هم راحت

ایجو اوجو نی 😠 این کاربری فعلا دست اعصابمه⚔️

محرم. میپوشیدم باماشین جایی رفتنی میپوشیدم ولی خب درکل رضایت کاملو میخواستم ازش نداد

کلا چادری هستی؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهر من از رنگ مو بدش میاد از آرایش بدش میاد تو خونه برای خودش آرایش میکنم ولی بیرون دوست نداره منم ...

برعکس همسر من دوس داره دماغمون عمل کنم ژل تزریق کنم و کلا طرفدار عمل و این چیزاست.اکثر خانواده همسرم دماغ عملین.و خانواده ما فقط نچرال رسیدگی به پوست هم در حد مزو و آبرسان و اینا.فک میکنم اونا بیشتر غیر طبیعی شدن تا خوشگل ولی همسرم زیر بار نمیره با اینکه هرجا میرم بهم توجه میکنن و چهره مو می‌پسندند.فک میکنم همسرم کمبود اعنمادبنفس داره