2821
2789
عنوان

قهر کرده🫢

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 51 پست
ممیگه چادر بپوش عبا دوست ندارم قبلش نگفت تا رفتیم برای خرید گفت

دلم برای چادر مشکی تنگ شده ولی دیگه روم نمیشه بپوشم از نگاهای اطرافیان و علامت سوالاشون بدم میاد 

ایجو اوجو نی 😠 این کاربری فعلا دست اعصابمه⚔️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلم برای چادر مشکی تنگ شده ولی دیگه روم نمیشه بپوشم از نگاهای اطرافیان و علامت سوالاشون بدم میاد

دقیقا منم چادریم تنها چادری منم و همیشه با خجالت میرماگه شوهرم نباشه که مانتویی میرم میام جایی خیلی چادر بزاش مهمه نمیدونم چرا

بخاطر عبا اینهمه ادا.بابا اول شوهر بعد همه چی.راست میگه والا پول الکی دادن.برای ی بار پوشیدن

ممنم چادریم عباخیییییییلی دوست دارم ولی شوهرم میگه عبانه فقطططط چادر😂

خدایا ممنونم ازت بابت خوشبختیم. دخترقشنگم.سلامتیم.خدایاخودت کمک برادرم کن کمک خانوادم.

آآخر نفهمیدم خوبه یابد.. تایپک زدم همه گفتن چقد خوبه که غیرت داره الانم این.. کلا مرد بی تفاوت دوست ...

نه عزیزم غیرت مرد باید این باشه که نزاره کسی اخم رو چشات بیاره. این نوع غیرت از دور خوبه وگرنه کلا باعث آزار زن میشه. مخصوصا اینکه مثل پرنسس ها قهر کنه و زندگیش براش مهم نباشه که جای خوابشو عوض کنه، چیزی که انقدر مهمه 

🦁☀️🙃

اسی عبا چیه پول مفت داریا.شوهرتم عجب لوسیه ما دعوا میکنیم یه دقیقه بعد یادمون میره حتما اول زندگیتون ...

میدونی من چون چادریم میخاستم عبا بگیرم انگار به مانتو نزدیکتره چون شوهرم اصلا راضی نمیشه چادر نکنم.. نه بابا 8 ساله میگذره ولی کینه میکنه بچم

شوهر من از رنگ مو بدش میاد از آرایش بدش میاد تو خونه برای خودش آرایش میکنم ولی بیرون دوست نداره منم ...

افرین خوشم اومد انشاالله خوشبخت باشید 🌹

ایجو اوجو نی 😠 این کاربری فعلا دست اعصابمه⚔️

شوهر منم گاهی اینجوری میکنه منم رفتار تو رو داشتم قبلا الان بهتر شدم. حالا زیادی نازشو نکش اما خب زو ...

ممنم خیلی خودمو کنترل کردم اینجا دیگه نتونستم..

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز