flames_of_emotions مدیر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3602 عنوان چجوری دووم بیارم تو دانشگاه😭😂 | مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 43 پست از همین الان تاااا ۸ شبخدایا من نمیتونمممم🫠همش چشمم به ساعته🥲😂💔اصن تحمل دانشگاه واسم عذابه کلا چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم 1404/02/08 | 07:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3602 همین اندازه که ۸ صبح جمعه مجبور نیستی بیمارستان باشی هی شرح حال بگیری هی بنویسی هی استاد گیر بده خود ... هعیی🥲💔خسته نباشی عزیزِ من💗 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
جان_اسنو_ عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 7803 ای بابا منم تا 7 تقریبا دانشگاهم😭الان فقط به چه امیدی زنده ام؟ ظهری میخوایم با بچه ها بریم درکه املت بخوریم😂🤣فقططط منتظر ساعت یکم🤣
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3602 موفق باشیتو دانشگاتون چادر اجباره؟ مرسی گلی❤️آره عزیزم چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
onyxxxxx عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 17863 ایشالله میشی عزیزم💗امکان نداره یکی پیدا شه تا آخر با آدم بمونه😅منم که کلا درونگراعم اصن تو دوست پی ... فارغ التحصیل شدم عزیزم برای همین حسرت میخورم من ترمای اول کنار یکی نشستم یکم با هم ازینور اونور صحبت کردیم الان بعد پونزده سال هنوز با هم دوستیم انشالله شما هم چند تا خوبش رو پیدا کنی
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3602 ای بابا منم تا 7 تقریبا دانشگاهم😭الان فقط به چه امیدی زنده ام؟ ظهری میخوایم با بچه ها بریم درکه ام ... وای وای🥲😭چه خوب خوش بگذره🥹😍😂 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3602 فارغ التحصیل شدم عزیزم برای همین حسرت میخورم من ترمای اول کنار یکی نشستم یکم با هم ازینور اونور صحبت ... عه بسلامتی😅❤️وای چه خوب انشالله همیشه دوستیتون پایدار باشهممنون گلم💗 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3602 زنده باشی❤️❤️ همچنین❤️💋 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
جان_اسنو_ عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 7803 وای وای🥲😭چه خوب خوش بگذره🥹😍😂 قربونت بشماول دعا کن حزاست ردم کنه😂چون یه لباس پوشیدم هم مناسب درکه باشه همدانشگاه😂ولی بیشتر درکه🤣🤣
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3602 قربونت بشماول دعا کن حزاست ردم کنه😂چون یه لباس پوشیدم هم مناسب درکه باشه همدانشگاه😂ولی بیشتر درکه� ... وای ایشالله که گیر نمیدن بهت😔🤣 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
محبوب__ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 2325 منم سه روز در هفته کلاس دارم دقیقا دانشگاه منم همینقد فاصله داره تا خونمون🥲وگرنه تایمای خالی میتونس ... موفق باشی
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3602 موفق باشی ممنون عزیزم همچنین دختر شما💗 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
sonne عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 13259 همین اندازه که ۸ صبح جمعه مجبور نیستی بیمارستان باشی هی شرح حال بگیری هی بنویسی هی استاد گیر بده خود ... رشتت چیه ؟
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3602 فقط سوالم اینه چجوری همه رو تویه یه روز برداشتی؟ من برنداشتم عزیزم انتخاب واحد با خود آموزش بود🥲😂💔 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم