flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3596 عنوان چجوری دووم بیارم تو دانشگاه😭😂 509 بازدید | 43 پست از همین الان تاااا ۸ شبخدایا من نمیتونمممم🫠همش چشمم به ساعته🥲😂💔اصن تحمل دانشگاه واسم عذابه کلا چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم 1404/02/08 | 07:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3596 منم الان باید پاشم برم دانشگاه حال ندارم 😭😭😭 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
barberryyy عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2036 حالا دوست داری تو دانشگاه؟ اگه نداشته باشی اندازه ۱۰۰۰ سال میگذرهزیاد به ساعت نگاه نکن بدتر دیر میگذره واست
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3596 چرا امروز همه از دانشگاه مینالن عه بقیه هم دارن غر میزنن🫠😂حق دارن والا چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3596 حالا دوست داری تو دانشگاه؟ اگه نداشته باشی اندازه ۱۰۰۰ سال میگذرهزیاد به ساعت نگاه نکن بدتر دیر میگ ... نه بابا دوست ندارم یکمی درونگراعم زیاد باهام دوست نمیشن برا همین سخت میگذره خیلی🥲وای دقیقا ساعت اصلا نمیگذره اصلاااا چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3596 رشتت چیه آموزش ابتدایی چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
onyxxxxx عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 17876 ای کاش منم الان دانشجو بودمیکی رو مثل خودت پیدا کن با همون بگرد تا اخر ترم
محبوب__ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 2326 دخترمن دوروزدرهفته ازصبح تاهشت شب کلاس داره ازفاصله ی خونمون تا دانشگاه هم یک ساعت وربع هست
رضوانه25رضوانی عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 9411 همین اندازه که ۸ صبح جمعه مجبور نیستی بیمارستان باشی هی شرح حال بگیری هی بنویسی هی استاد گیر بده خودش عالیه
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3596 ای کاش منم الان دانشجو بودمیکی رو مثل خودت پیدا کن با همون بگرد تا اخر ترم ایشالله میشی عزیزم💗امکان نداره یکی پیدا شه تا آخر با آدم بمونه😅منم که کلا درونگراعم اصن تو دوست پیدا کردن مشکل دارم🥲 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3596 دخترمن دوروزدرهفته ازصبح تاهشت شب کلاس داره ازفاصله ی خونمون تا دانشگاه هم یک ساعت وربع هست منم سه روز در هفته کلاس دارم دقیقا دانشگاه منم همینقد فاصله داره تا خونمون🥲وگرنه تایمای خالی میتونستم خونه باشم💔 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم