2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

190 بازدید | 20 پست

مثل مرבاب غمگینــے کـہ نیلو؋ـر نـבاشت حال من بـב بوב اما هیچ کس باور نـבاشت...‌‌:(️ چقدر حالم بده 😭 

📍 Shiraz | شیراز 🌿 این کاربری دست دونفره .شیراز؛ جایی که عطر بهارنارنج، دل را آرام میکند 🍊🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرخ فلک میچرخه،وقتی حال کسی رو خراب میکنی،قطعا،ی روز خودتم حال خرابی میکشی

من حال کسی رو خراب کردم؟

📍 Shiraz | شیراز 🌿 این کاربری دست دونفره .شیراز؛ جایی که عطر بهارنارنج، دل را آرام میکند 🍊🌿

از خودت بپرس!

یعنی چی ؟ متوجه نمیشم من آزارم به مورچه هم نمی‌رسه چه برسه حال کسی رو خراب کنم 

من از کجا بدونم

برو ب درون خودت،ببین چرا حالت خرابه!چند ساعت قبلش چطور بودی!ب چه چیزی وابستگی داری !محیطی ک هستی!ذهنت چه داره باهات حرف میزنه؟

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

برو ب درون خودت،ببین چرا حالت خرابه!چند ساعت قبلش چطور بودی!ب چه چیزی وابستگی داری !محیطی ک هستی!ذهن ...

حوصله ندارم حالم بده بخاطر خیلی چیزا الآنم بخاطر انفجار بندرعباس حالم بده مردم شهرم فوت شدن زخمی شدن دلم گرفته 😭

کدوم امنیت ب خطر افتاده(امنیت درونی،روحی،روانی،جنسی،عاطفی،اقتصادی؟

روح و روان 

حوصله ندارم حالم بده بخاطر خیلی چیزا الآنم بخاطر انفجار بندرعباس حالم بده مردم شهرم فوت شدن زخمی شدن ...

شما نمیتوانید کسی،شفا بدید،یا چیزی رو تغییر بدید؛فقط خودتونو پس بهتر برا همشهریان دعای خیر کنی،و حال خودتو خراب نکن

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

شما نمیتوانید کسی،شفا بدید،یا چیزی رو تغییر بدید؛فقط خودتونو پس بهتر برا همشهریان دعای خیر کنی،و حال ...

همین کارو دارم میکنم