2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم 28 ماهشه همه چیزم متوجه میشه ولی از دستشویی بدش میاد همکاری نمیکنه باهام

دقیقا مثل من

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####

من دخترم الان 25 ماهشه به طور جدی از23 ماهگی شروع کردم میبرمش دستشویی شم میکنه اما با هزار جنگولک بازی و... هر یه ساعت و نیم یه بار میبرمش 

ولی اصلاااااا نمیگه 

امروزبعد 2 مااااااه برای اولین بار گفت پی پی دارم 😍 انگار مدال المپیک بهم دادن از خوشحالی 😂😂😂😂😂😂😂

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

الان مشکلم شباست که یه بار جیش میکنه اوایل بیدارش میکردم میبردم دسشویی ولی سرما خورد جون شبا سرده دسشویی.بنظرتون راهی بجز پوشک نیست برا شبا؟این شورتای اموزشی رو میشه برا شبا استفاده کرد که جایی نجس نشه؟

من قبل از خواب میبرمش صبح تا پامیشه هم میبرمش دستشویی  دیگه تا صبح نمیکنه  بچه اگه جاش س ...

منم قبل از خواب میبرمش ولی عادتشه شبا یه بار خیس میکنه خودشو.نمیزاره پوشکشم کنم شبا.خودش میگه بده گریه میکنه حالا نمیدونم چکار کنم؟