2777
2789
عنوان

تولد شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برید یه سفر یه روزه و گشت و گذار . هتل گرفتن و این کارا بیشتر مختص اقایونه ک واسه زن ها بگیرن .  ...

واقعا؟ خب شوهرم رستوران داره نمیتونه سفر یک روزه بیاد یعنی بخوام بیاد باید بهش بگم که دیگه سورپرایز نمیشه

واقعا؟ خب شوهرم رستوران داره نمیتونه سفر یک روزه بیاد یعنی بخوام بیاد باید بهش بگم که دیگه سورپرایز ...

رستورانش کارگر نداره؟؟؟اونا یه دو روزتو رستوران باشن کارها رو راه بندازن دیگه

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟
واقعا؟ خب شوهرم رستوران داره نمیتونه سفر یک روزه بیاد یعنی بخوام بیاد باید بهش بگم که دیگه سورپرایز ...

خب یه جشن تو رستوران خودش براش بگیر سوپرایزش کن

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
خودش نباشه نگهبان درم باز نمیکنه ولی در کل وسواس کاری داره بهش خوش نمیگذره

پس تو خونه ی خودتون میتونی سوپرایزش کنی اینطوری که میگم .اتاق خودتو تو خونه یکم خلوت کن قشنگ یه تزیین شیک مردونه بکن  مثلا بادکنک دو رنگ مختلف بگیر از این مدله ها که نیتروژنین میرن هوا بزار بچسبن به سقف یه چن تا شمع کاسه ایی تزیینی هم بزار به شکل قلب رو یه میز و یه کیک قشنگ و کادوش ودر اتاقو قفل کن .بهش بگو شب برا شام مامانم دعوتت کرده خونه ی ما و اومد شام بخورید عادی و بعد شام برو شمع اینا رو روشن کن و بعد تو اتاق صداش بزن بگو بیا یه لحظه تو اتاقم  و برقا خاموش باشه اتاقت وفشفشه روشن کنو و همزمان به مامانی خواهری کسی بگو کیک رو پشته سرش بلافاصله بیاره تو اتاق 

یه کاره دیگم میتونی بکنی اونم اینه اون روز به بهانه خرید لباس برا خودت بگی بیاد برین بازار و قبلش با کارگراش هماهنگ کنی بادکنکو و کیک اینا رو خواهر اینات ببرن کارگراش قشنگ تو اون فاصله که رفتین خرید تزیین کنن بعد اومد تو غافلگیر میشه