2777
2789

همه میگن برای نهایی باید دو ماه بخونی فلان کنی بهمان کنی منم دوازدهم تجربیم ۷تا درس نهایی دارم (سللمت،هویت،زبان راحته برام فرجه میخونم)والا بخدا از استرس نمیتونم بشینم پای درس برنامه ریزیم کردم درست ولی حالم گرفته شده هیچکس نبوده کم بخونه و معدل ۲۰ یا ۱۹ شه؟😔😔😔توروخدا توروخدا فقط نگاه نکنین یچیزی بگین 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

منظورم مدت زمان کمه

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توام بیا غلبه کنیم بر استرس لعنتی و از فردا بخونیم قلب🥺🫂

😍😍من چند وقتیه شروع کردم فقط مدام حالم میگیره از حرفای بقیه...

باشه عزیزم😍😍😍😍😍

عزیزم چرا اینهمه خودتو داغون میکنی بخدا همه چی کنکور نیست قسمتت باشه قطعااا میشه..  ولی ن اینکه خودتو داغون کنی از استرسس میدونی چقد بده این

میدونم ته دلت یه غمی لونه کرده استرسشو داری این روزا هیشکی تورو نمیفهمه... انگار وسط یه اقیانوس تک و تنها گیر کردی.خواستم بگم خدا حواسش بهت هست میدونه حالتو فقط ازت میخاد قوی باشی همه چیو به خدا بسپاری بهش توکل کنی تمام سختیا و مشکلاتو بزار برای خدا کاریت نباشه اون بالای کاری نمیکنه ک تو اذیت شی..  شاید تو ندونی ناراحت شی ولی بعدا متوجه میشی یه خیری توش بوده پس غصته نخور اینجوری فقط خودتو عذاب میدی همون دختر سرحال و قوی همیشگیو راش بنداز نزار دشمنا بفهمن کم اوردی!!! خوشحالشون نکن.بهم قول بده یه قول واقعی ک از همین الان قوی ادامه میدی و توکل میکنی فقط به خدا نه هیچکسسسس دیگه.. خوشحال میشم توی کامنتا قول بدی😍مرررررسی ک خوندی امیدوارم حتی شده یه درصد متحول شده باشی و باعث بشم حالت بهتر شه و بتونی به خدا بسپاری همه چیو😘

عزیزم چرا اینهمه خودتو داغون میکنی بخدا همه چی کنکور نیست قسمتت باشه قطعااا میشه.. ولی ن اینکه خودت ...

حرفت درسته قشنگم ولی برای من همه چیز کنکوره از پسش برنیام زندگیم به جای خوبی ختم نمیشه واسم

ما میتونیم✌️✌️✌️👌از فردا صبح شبو روز می‌خونیم نمیشه و استرس اینا تعطیل اما اگر تعطیل

باشه قشنگم ،جدی شروع میکنیم

بعدش کارنامه رو هم میزاریم 😍😍😍😍😍

حرفت درسته قشنگم ولی برای من همه چیز کنکوره از پسش برنیام زندگیم به جای خوبی ختم نمیشه واسم

ببین نه تو اولیشی نه اخریشی ک ایند میگه خیلیاااا قبل تو بودن خیلیام خواهند بود..  نمیگم تلاش نکن نمیگم 100 خودتو نزار.. بزاررر ولی بقیشو بسپر به خدا اون میدونع چیکار کنه برات قطعاااااا اون زندگی بهتری برات داره..  حالا واقعانی به نظرت ارزششو داره اینجوری حرص بخوری خودتو داغون کنی تو هموز اول راهی تلاشتو بکن ولی بسپارش به اون بالای حرصم نخور تو تلاشتو کردی

میدونم ته دلت یه غمی لونه کرده استرسشو داری این روزا هیشکی تورو نمیفهمه... انگار وسط یه اقیانوس تک و تنها گیر کردی.خواستم بگم خدا حواسش بهت هست میدونه حالتو فقط ازت میخاد قوی باشی همه چیو به خدا بسپاری بهش توکل کنی تمام سختیا و مشکلاتو بزار برای خدا کاریت نباشه اون بالای کاری نمیکنه ک تو اذیت شی..  شاید تو ندونی ناراحت شی ولی بعدا متوجه میشی یه خیری توش بوده پس غصته نخور اینجوری فقط خودتو عذاب میدی همون دختر سرحال و قوی همیشگیو راش بنداز نزار دشمنا بفهمن کم اوردی!!! خوشحالشون نکن.بهم قول بده یه قول واقعی ک از همین الان قوی ادامه میدی و توکل میکنی فقط به خدا نه هیچکسسسس دیگه.. خوشحال میشم توی کامنتا قول بدی😍مرررررسی ک خوندی امیدوارم حتی شده یه درصد متحول شده باشی و باعث بشم حالت بهتر شه و بتونی به خدا بسپاری همه چیو😘

ببین نه تو اولیشی نه اخریشی ک ایند میگه خیلیاااا قبل تو بودن خیلیام خواهند بود.. نمیگم تلاش نکن نمی ...

باشه عزیز دلم مرسی از انرژی مثبتت

خب ب چنتا سوالا م جواب بده

تو رابطه ای؟

کلاس کنکورم رفتی؟

درسامو خوندی؟ یا نزدیک صفری

برای کنکور آماده ای؟

هدف داری یا مهم نیست قبول شی یا نه؟

آزاد دربیای میری یا باید حتما دولتی باشه؟

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

خب ب چنتا سوالا م جواب بدهتو رابطه ای؟کلاس کنکورم رفتی؟درسامو خوندی؟ یا نزدیک صفریبرای کنکور آماده ا ...

نه اصلا تو فاز این موارد نیستم

پکیج زیاد دیدم مال درسای مختلف چون شل کن سفت کن شروع کردم چند بار ول کردم

همه رو خوندم تقریبا ولی مثلا برای نهایی نه و از همه ش ی حداقل شو بگم پیش زمینه دارم و خوندم

کنکور نمیدم گذاشتم سال بعد امسال فقط نهایی دوازدهم 

بله هدف دارم خیلی برام مهمه 🙂