2777
2789
عنوان

شوهر خواهر شوهرم بهم گفت

687 بازدید | 33 پست

امروز من خونه مادرشوهرم بودم اومدنی زنگ زدم شوهرم بیاد برسونتم گف کار داره، دومادشون گف من میرسونم،، مادرشوهرم گفت آره پاشو حاضر شو برو عب نداره

من دو ماه پیش متوجه خیانت چتی شوهرم شدم خیلی زیاد دعوا اینا داشتیم آخرش برگشتم،، دیگه تو خونواده هامون همه در جریانن چی شده

بعد این تو ماشین شروع کرد که آره شوهرت فلان جوره و فلان کارست و خیلی باهات بد کرد، تو هم نباید ساکت بشینی باید یه جوری عوضشو درآری

اینو که گفت من دوگرونیم افتاد این چه آدمیه، گفتم اون هرکاری هم بکنه به خودش مربوطه من همیشه خودمو پاک نگه میدارم

بعدشم تقریبا وسطای راه گفتم شیشه شیر بچم خراب شده باید براش بگیرم، دم یه مرکز خرید پیاده شدم میگف منتظر میمونم گفتم نمیخاد و از سرم بازش کردم، بعدم اسنپ گرفتم برگشتم

هنوز بهش فک میکنم موهام سیخ میشه، اصن نمیتونم هضم کنم آخه هر موقع از لحاظ مالی به مشکل بربخوره همسر من کمکشون میکنه،خیلی هواشونو داره

ولی با این حال کلی بد راجبش گف که با اینکه دلم با شوهرم صاف نیس هنوز  ولی مطمئنم نود درصدش دروغ بود هی میگف میدونی شوهرت میره ترکیه واسه کارش کجاها میره،هی سعی میکرد یه چیزایی بگه منو عصبی کنه، نمیفهمم چرا باهاش دشمنی داره، ینی بگم بهش امروز چه اتفاقی افتاد و چیا شنیدم؟؟یه حالیم، اصن انتظارشو نداشتم همچین بشه

یکمم عذاب وجدان دارم نباید سوار ماشینش میشدم،، حالا من سنم کمه عقلم نمیرسه بعضی جاها مادرشوهرم نباید میذاشت، اشتباه کردم😓😓😓

خب دیگه شناختیش ،اصلا بهش رو نده ،عین گرگ تو کیمنه،دنبال یه فرصته

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکه کار اشتباهی نکردی . اینکه اجازه دادی برسونتت هم اصلا اشتباه نبوده . بعد از حرفاش هم خیلی عاقلانه و خوب برخورد کردی . اما در مورد اینکه به شوهرت بگی یا نه نظری ندارم فقط بدون تو مقصر نیستی

چیزی نگو..

تهش اگه بگی ببخشید اینو میگم ولی خواهرو مادرش میگن لابد حرکتی انجام دادی که اون این حرفارو زد...

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
توکه کار اشتباهی نکردی . اینکه اجازه دادی برسونتت هم اصلا اشتباه نبوده . بعد از حرفاش هم خیلی عاقلان ...

نباید سوار ماشین مرد غریبه میشدم💔

سر شبم شوهرم پرسید چطور اومدی گفتم یکم اخماش رف تو هم

عزیز دلم می‌دونم ناراحتی درک میکنمت 

ولی نظر منو بخوای سعی کن با همسرت خوب باشی به خودت برسی به زندگیت برسی و کار خوبی کردی که نزاشتی دخالت کنه توی زندگیتون 

اولا با همسرت درمورد این مسائل صحبت کن تا بدونه که هر چی هم بشه هواشو داری و چیزی پنهون نمیکنی ازش

دوما مادر شوهرت قصد بدی نداشته نمیدونسته دامادشون قراره این حرفارو بهت بگه 

مورد بعدی که میخوام بهت بگم این هستش که حتما حتما پیش یه مشاوره برید هر دو فقط برای این که زندگی استوارتر محکم تر عاشقانه تری رو باهم تجربه کنید 

شما هم سعی کن به مرور از ذهنت پاک کنی این خاطره بد رو چون دیگه بخشیدی هر چی بشه اومدی سر زندگیت پس تمومش کن و ابن موضوع رو دیگه نزار کسی درموردش صحبت کنه 

چون هم اعصاب خودت هم همسرت خراب میشه دوباره دعوا میکنین 

Dᴏɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs..🌱
چیزی نگو..تهش اگه بگی ببخشید اینو میگم ولی خواهرو مادرش میگن لابد حرکتی انجام دادی که اون این حرفارو ...

فقط ذلم میخاد به شوهرم بگم،، نه خواهر مادرش

حداقل بشناسه از این به بعد دلسوزی نکنه زیاد براشون

نباید سوار ماشین مرد غریبه میشدم💔سر شبم شوهرم پرسید چطور اومدی گفتم یکم اخماش رف تو هم

غریبه نبوده . جای برادرته رفت و آمد دارین . شوهرتم شاید میدونه اون چقد عوضیه اما اینم میدونه که تو پاکی و کاری نمیکنی پس خیالش راحته

فقط ذلم میخاد به شوهرم بگم،، نه خواهر مادرشحداقل بشناسه از این به بعد دلسوزی نکنه زیاد براشون

دوست قشنگم مسئله اینجاست شما نمیدونی عکس العمل همسرت چیه؟

اگه عصبی بشه ممکنه حرکتی انجام بده که همه متوجه بشن...

بعد اون آقا بزنه زیرش بگه من حرفی نزدم

یا بگه من منظوری نداشتم

اونوقت بنظرم بد میشه

سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن...

بازم نظر شما محترمه ...و اینکه شما همسرت رو میشناسی...بهترین تصمیم و آخرین تصمیم با خودته عزیزم 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

طبق گفته خودت انگار از شوهرت کمتره و شوهرت بهش کمک می‌کنه. از طرفی هم معمولا دامادها از برادر زن به خاطر اینکه پشتیبان خواهرش  هست حساب میبرن..... این از جایی دلش پر بوده .می‌خواسته با دروغ و..... تلافی کنه و دوباره زندگی تون را بهم بزنه

چقد خوبی تو دختر

اون سری هم یکی از تاپیکاتو دیدم همه ازت انتقاد کردن چقد مهربون و با شخصیت جوا دادی

امیدوارم رابطه‌ت با همسرت خوب شه بتونی ببخشیش و پشیمون نشی از بخششت گل

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱