2777
2789
عنوان

فحاشی کودک

313 بازدید | 32 پست

امروز سر فحش دادن پسر ۴سالم،  باباش  بعد ۱۰بار تذکر بهش سیلی زد طوری که حای انگشتاش هنوزم هست 

چیکار کنم فحش نده اخه واکنشمون چی باشه،  خیلی حرص میخوریم و خجالت میکشیم سر فحش دادنش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دختر همسایمون خیلی ببخشید میگفت ک... س.. ک... ش 4 سالشه خیلی مامانش دعواش کرد منم هر وقت این حرف و میز جلو بچها عصبی میشدم با حالت دعوا میگفتم برو خونتون خیلی طول کشید تا از سرش افتاد اصلا با حرف زدن و نمیدونم عزیزم جونم درست نمیشد بدتر میشد ولی با دعوا درست شد یه بارم دختر خودم از اون یاد گرفته بود گفت منم با دعوا فرستادمش تو اتاق خیلی بچم گریه کرد بهش محل ندادم هر چی اومد طرفم بغلش نکردم شد بار آخرش دیگه نگفت 

تو این سن نمیفهمه هرچی بزنیش درکی نداره که این یعنی چی بازم میگه یکم که بزرگتر بشه میفهمه که بد بود حساسیت نشون ندین یه چیزی مث بی تربیت بنداز تو دهنش که تو عصبانیت اونو بگه

تو این سن نمیفهمه هرچی بزنیش درکی نداره که این یعنی چی بازم میگه یکم که بزرگتر بشه میفهمه که بد بود ...

راست میگین،  باید یه جایگزین پیدا کنه حذفش سختتره به این زودیا