2777
2789
خدا نکشدت عزیزم خیلی خندیدم

معمولا همسرم خرید میکنه من برایه اولین بار بود میرفتم وقتی این بادمجونو دیدم تا خونه خندیدم😂 

همسرم میگه دیگه نمی زارم بری تو چیزایه بد میبینی😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلیم بادمجان

-----

برترین ها:

مواد لازم

بادمجان قلمی: 6عدد گوشت سردست یا گردن یا قلوه‌گاه گوسفندی: 350 گرم عدس: یك‌دوم پیمانه برنج: یك‌چهارم پیمانه بلغور گندم: یك‌هشتم پیمانه پیازداغ و سیرداغ: 4 تا 5 قاشق غذاخوری نمك، فلفل، زردچوبه: به میزان لازمكشك: 200 گرمروش تهیه:

1 - بادمجان‌ها را پوست گرفته، نمك بزنید تا تلخی‌ آنها گرفته شود، سپس آنها را در روغن سرخ كنید.

2 - گوشت را با مقداری از پیازداغ و زردچوبه بپزید، سپس عدس، برنج، بلغورگندم و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه كرده اجازه دهید تا به خوبی بپزد و جا بیفتد.

3 - حلیم جاافتاده و پخته شده را از روی حرارت برداشته با گوشت‌كوب دستی مدام بكوبید تا كشدار شود.

4 - كشك را اضافه كنید. نعناع داغ، پیازداغ، نمك، فلفل و سیرداغ را به حلیم بیفزایید و اجازه دهید تا با هم بپزند و مخلوط شوند. سپس درظرف مناسب بریزید و سرو كنید.

نكته:

1 - وقتی سیرداغ درست می‌كنید درآخرین مرحله كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار باعث می‌شود سیرداغ بوی كمتری داشته باشد.

2 - معمولا در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می‌شود كه در این صورت رنگ حلیم روشن‌تر خواهد شد.

3 - درتهیه این حلیم می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ كردن به صورت آب‌پز استفاده كنید.

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آره واقعا . ببخشید عزیزم نتونستم کمکت کنم ، آخه من با بادمجون فقط میرزاقاسمی و کشک بادمجون و قیمه ب ...

خواهش میکنم گلم من ساده درست م همه رو سرخ میکنم بعد روهم میچینم نصف استکان اب میریزم ب روغن ک اومد میخوریم