2777
2789

با خانواده ایی وصلت کردبم ک از روز اول از شوهرم گرفته تا بقیه خانوادش بی احترامی میکردن و ی جوری رفتار میکردن ک انگار من بی ارزشم 

ازدواج کردم شوهرم دست بزن داشت اونم خیلی بی رحمانه جوری ک چن بار مرگو با چشم خودم دیدم (فک میکردم اینجور چیزا رو تحمل کردن یعنی اهل زندگیم و بزرگ شدم )خلاصه گذشت و شرایط یخورده بهتر شد ولی هر روز ب ی چیز جدید پی میبرم اینکه شوهرم خیلییی بی تفاوته نسبت بهم و بلد نیس ابراز احساسات کنه و خیلی بی مسولیته بچه ۲ ساله دارم ولی یادم نییت یبار کمکی کرده باشه یا حال و شرایط من مهم نی  برلش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زایمان کرده بود ۲ روز بود ک اومده بودم خونه دیدم توی بازی انلاین پیشنهاد داده ب ی دختری ک اونم گفته بود ن 

چن وقت بعد دیدم داره چت مبکنه و عکیس خودشو میفرسته اونم دیدم ولی زد زیرش و....تا اینکه یبار دستش رو شد و خیانتش فهمیدم

خیات کرد و پرو پرو گفت حلال بوده اینجور ادما و کلی حرف چرتو پرت دیگه ک باعث شد من خددکشی کنم و درد و عذاب بکشم ....حالا چن ماهی میگذره و من خیلی عصبی شدم بهم توجه نمیکنه مگر موقع رابطه 

یا بی تفاوته نسبت ب حالم ب خواسته هام همش حس میکنم داره بهم خیانت میکنه همش حالم بده احساس پوچی میکنم میگم چم بوده ک طرف رفته لا کسی ک چن سال ازم بزرگ تر بوده و.....

از نظر خانوادگی همسرتون و پدرمادرش بالاتر هستش نسبت ب شما و خانواده تون.؟

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

طلاق بگیرید دخترا

اینا اسمشون شوهر نیس

اسمشون وحشی بیشعور عوضی مادر..دەسسسس

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

خیات کرد و پرو پرو گفت حلال بوده اینجور ادما و کلی حرف چرتو پرت دیگه ک باعث شد من خددکشی کنم و درد و ...

خیانت دلیل موجهیه برای طلاق

حلال بوده اینجور ادما یعنی چی؟

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره